Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lokomotiva Surdulica ALEXA
Normal Tactiek zez 1
43% Balbezit 57%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 55.7
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen formidable
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Vepřek probeert naar een medespeler te passen. Runeklev bereikt de bal nog maar net als eerste. Runeklev speelt de bal door. Arizanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizanović haalt uit met een fantastische trap. Pušić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Surdulica - ALEXA 0:1

8e minuut.
Pušić trapt de bal weg. Vukomanov kopt de bal weg. Krsteski heeft problemen om de bal te vangen. Słuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Słuszka haalt uit met een fantastische trap. Pušić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Surdulica - ALEXA 0:2

10e minuut.
Arizanović passt de bal zonder na te denken. Słuszka heeft problemen om de bal te vangen. Obrenov is nu in balbezit. Słuszka verovert de bal door een tackle van achteren. Słuszka haalt uit met een fantastische trap. Pušić bokst de bal weg. Arizanović rent richting de bal. Arizanović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Surdulica - ALEXA 0:3

16e minuut.
Arizanović is nu in balbezit. Arizanović passt de bal met de wreef. Słuszka rent richting de bal. Słuszka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Surdulica - ALEXA 0:4

18e minuut.
Karađorđević is nu in balbezit. Karađorđević met een sublieme pass. Runeklev met een sublieme pass. Klungelig pakt Słuszka de bal. Słuszka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Karađorđević passt de bal zonder na te denken. Słuszka is nu in balbezit. Słuszka passt de bal zonder na te denken. Arizanović is nu in balbezit. Arizanović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Krsteski controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Surdulica - ALEXA 0:5

20e minuut.
Keserović speelt de bal door. Daar is Panajotović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Słuszka zijn tegenspeler op de grond. Słuszka is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

21e minuut.
Vepřek geeft de bal voor. Krsteski heeft problemen om de bal te vangen. Arizanović is nu in balbezit. Arizanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Surdulica - ALEXA 0:6

24e minuut.
Vukomanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukomanov geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Vrhovac de bal onder controle te krijgen. Arizanović rent richting de bal. Arizanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Surdulica - ALEXA 0:7

27e minuut.
Vepřek speelt de bal door. Runeklev met een sublieme pass. Arizanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizanović haalt uit met een fantastische trap. Paal!

31e minuut.
Vepřek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vepřek geeft een lange en hoge pass. Arizanović rent richting de bal. Arizanović heeft problemen om de bal te vangen. Arizanović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Runeklev is nu in balbezit. Runeklev passt de bal zonder na te denken. Arizanović rent richting de bal. Arizanović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Runeklev is nu in balbezit. Runeklev geeft een hoge lob. Arizanović rent richting de bal. Arizanović schiet op doel. Pušić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Surdulica - ALEXA 0:8

42e minuut.
Domb bereikt de bal nog maar net als eerste. Domb geeft een hoge lob. Biserčić kan de bal niet met de borst controleren. Arizanović rent richting de bal. Arizanović haalt uit met een fantastische trap. Pušić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiva Surdulica 80%, ALEXA 20%.
Lokomotiva Surdulica - ALEXA 0:8

47e minuut.
Biserčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Runeklev rent richting de bal. Runeklev passt de bal zonder na te denken. Arizanović rent richting de bal. Arizanović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Pušić trapt de bal weg. Vukomanov kopt de bal weg. Krsteski heeft problemen om de bal te vangen. Arizanović rent richting de bal. Arizanović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Inworp. Karađorđević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vydra rent richting de bal. Vydra geeft een hoge lob. Arizanović springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Arizanović geeft de bal voor. Karađorđević kopt de bal weg. Daar is Obrenov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukomanov is nu in balbezit. Vukomanov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krsteski speelt de bal door. Runeklev bereikt de bal nog maar net als eerste. Runeklev geeft een lange en hoge pass. Arizanović is nu in balbezit. Arizanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Surdulica - ALEXA 0:9

54e minuut.
Obrenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenov passt de bal zonder na te denken. Vydra met een sublieme pass. Arizanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizanović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Soto Miranda geeft een hoge lob. Karađorđević heeft problemen om de bal te vangen. Karađorđević probeert naar een medespeler te passen. Arizanović is nu in balbezit. Arizanović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Vydra rent richting de bal. Vydra passt de bal in één keer door. Arizanović heeft problemen om de bal te vangen. Arizanović haalt uit met een fantastische trap. Krsteski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Runeklev rent richting de bal. Vukomanov is nu in balbezit. Runeklev met een sublieme pass. Arizanović is nu in balbezit. Arizanović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Klungelig pakt Arizanović de bal. Krsteski verovert de bal door een tackle van achteren. Krsteski geeft de bal voor. Vydra bereikt de bal nog maar net als eerste. Vydra geeft een hoge lob. Pušić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Vydra verovert de bal door een tackle van achteren. Vydra probeert naar een medespeler te passen. Karađorđević probeert naar een medespeler te passen. Arizanović rent richting de bal. Arizanović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Vydra rent richting de bal. Vydra passt de bal met de wreef. Karađorđević geeft een hoge lob. Arizanović rent richting de bal. Arizanović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Inworp. Vydra met een snelle inworp. Runeklev rent richting de bal. Runeklev geeft een lange en hoge pass. Arizanović springt en kopt de bal. Pušić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiva Surdulica 82%, ALEXA 18%.
Lokomotiva Surdulica - ALEXA 0:9