Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:18
  • Competitiewedstrijd: II Liga.03
  • Stadion: Lagator Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 27601
Lagator Fc Leeds United
3na3 Tactiek Smith
54% Balbezit 46%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 43.4
very good Schieten solid
average Passen good
average Verdedigen average


1e minuut.
Olazabal passt de bal in één keer door. Hariton is nu in balbezit. Gluščević rent richting de bal. Gluščević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - Fc Leeds United 0:1

4e minuut.
Na een snelle pass probeert Tosolin de bal onder controle te krijgen. Karić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Ankov heeft problemen om de bal te vangen. Gluščević rent richting de bal. Gluščević draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - Fc Leeds United 0:2

5e minuut.
Bulcke probeert naar een medespeler te passen. Gluščević is nu in balbezit. Gluščević speelt de bal door. Tosolin is nu in balbezit. Tosolin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Kocejić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocejić geeft een hoge lob. Karić bokst de bal weg.

8e minuut.
Kowalkowski passt de bal zonder na te denken. Kocejić is nu in balbezit. Kocejić haalt uit met een fantastische trap. Tosolin probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - Fc Leeds United 0:3

13e minuut.
Ankov rent richting de bal. Ankov passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bulcke met een snelle inworp. Olazabal speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bulcke kopt de bal weg. Stachurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Olazabal verovert de bal door een tackle van achteren. Olazabal geeft een hoge lob. Gluščević kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tosolin bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - Fc Leeds United 0:4

19e minuut.
Ankov probeert naar een medespeler te passen. Bulcke rent richting de bal. Bulcke passt de bal met de wreef. Hariton rent richting de bal. Hariton haalt uit met een fantastische trap. Karić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tosolin rent richting de bal. Tosolin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - Fc Leeds United 0:5

20e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Karić niet meer kan verder spelen. Marić komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Vrabec rent richting de bal. Gluščević verovert de bal door een tackle van achteren. Kowalkowski met een sublieme pass. Hariton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - Fc Leeds United 0:6

26e minuut.
Dobszay passt de bal zonder na te denken. Kowalkowski rent richting de bal. Kowalkowski probeert naar een medespeler te passen. Kocejić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocejić passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tosolin rent richting de bal. Tosolin schiet op doel. Marić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Olazabal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hariton de bal. Tosolin is nu in balbezit. Tosolin draait met de bal, schiet en ... Marić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - Fc Leeds United 0:7

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Ankov de bal onder controle te krijgen. Olazabal geeft een lange en hoge pass. Daar is Kowalkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hariton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - Fc Leeds United 0:8

38e minuut.
Stachurski kopt de bal weg. Milică rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bulcke. Milică raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Stachurski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lagator 75%, Fc Leeds United 25%.
Lagator - Fc Leeds United 0:8

48e minuut.
Bulcke onderschept slim de pass. Bulcke met een sublieme pass. Klungelig pakt Gluščević de bal. Gluščević draait met de bal, schiet en ... Marić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - Fc Leeds United 0:9

50e minuut.
Dobszay bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobszay geeft een lange en hoge pass. Bulcke met een sublieme pass. Kowalkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalkowski schiet op doel. Marić bokst de bal weg. Gluščević is nu in balbezit. Gluščević draait met de bal, schiet en ... Marić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - Fc Leeds United 0:10

54e minuut.
Stachurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachurski geeft een lange en hoge pass. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gredstig verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - Fc Leeds United 1:10

57e minuut.
Bulcke met een sublieme pass. Hariton is nu in balbezit. Hariton met een sublieme pass. Daar is Kocejić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocejić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Bulcke is nu in balbezit. Stachurski begaat een overtreding. Bulcke is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Olazabal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tosolin kopt de bal weg. Gluščević rent richting de bal. Gluščević schiet op doel. Marić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Bulcke rent richting de bal. Bulcke geeft een lange en hoge pass. Gluščević bereikt de bal nog maar net als eerste. Gluščević probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hariton de bal. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Gluščević verovert de bal door een tackle van achteren. Gluščević probeert naar een medespeler te passen. Hariton rent richting de bal. Hariton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - Fc Leeds United 1:11

67e minuut.
Kowalkowski heeft problemen om de bal te vangen. Gluščević bereikt de bal nog maar net als eerste. Gluščević passt de bal in één keer door. Tosolin rent richting de bal. Tosolin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - Fc Leeds United 1:12

70e minuut.
Olazabal passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kocejić de bal. Kocejić passt de bal met de wreef. Kowalkowski is nu in balbezit. Kowalkowski geeft een lange en hoge pass. Marić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Bulcke passt de bal met de wreef. Kocejić rent richting de bal. Kocejić met een sublieme pass. Gluščević heeft problemen om de bal te vangen. Gluščević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - Fc Leeds United 1:13

75e minuut.
Vajfert met een snelle inworp. Olazabal met een sublieme pass. Hariton speelt de bal door. Kocejić is nu in balbezit. Kocejić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Bulcke probeert naar een medespeler te passen. Hariton met een sublieme pass. Gluščević rent richting de bal. Gluščević haalt uit met een fantastische trap. Marić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kocejić maakt een snoekduik en kopt de bal. Tosolin is nu in balbezit. Tosolin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - Fc Leeds United 1:14

86e minuut.
Olazabal probeert naar een medespeler te passen. Kocejić rent richting de bal. Kocejić speelt de bal door. Tosolin is nu in balbezit. Tosolin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - Fc Leeds United 1:15

88e minuut.
Olazabal heeft problemen om de bal te vangen. Olazabal passt de bal met de wreef. Hariton rent richting de bal. Hariton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - Fc Leeds United 1:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lagator 73%, Fc Leeds United 27%.
Lagator - Fc Leeds United 1:16