Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bole United Polarne Mede
cat57 Tactiek 5У-3-2
50% Balbezit 50%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 55.8
very good Schieten very good
good Passen solid
excellent Verdedigen solid


16e minuut.
Balašević rent richting de bal. Balašević probeert naar een medespeler te passen. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert schiet op doel. Uribe probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Georgijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgijević passt de bal zonder na te denken. Daar is Ruppert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruppert haalt uit met een fantastische trap. Daar is Crandley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quinté probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Doeltrap. Złoty komt het veld opgelopen. Telge komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Mlinarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlinarević passt de bal met de wreef. Tasovac met een sublieme pass. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Mlinarević is nu in balbezit. A`dara verovert de bal door een tackle van achteren. A`dara passt de bal in één keer door. Tasovac rent richting de bal. Tasovac draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bole United 76%, Polarne Mede 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bole United - Polarne Mede 0:0

46e minuut.
Rusev komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Klungelig pakt Georgijević de bal. Georgijević geeft een hoge lob. Balašević geeft de bal voor. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert draait met de bal, schiet en ... Telge bokst de bal weg. Tasovac heeft problemen om de bal te vangen. Tasovac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Polarne Mede 0:1

69e minuut.
Georgijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgijević passt de bal met de wreef. Tasovac met een sublieme pass. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Crandley raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sorrento komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balašević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. A`dara probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ruppert de bal. Ruppert haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Balašević rent richting de bal. Balašević geeft een hoge lob. Klungelig pakt Viades de bal. Ruppert rent richting de bal. Ruppert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Piţigoi onderschept slim de pass. Buša rent richting de bal. Piţigoi verovert de bal door een tackle van achteren. Piţigoi haalt uit met een fantastische trap. Matamales probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bole United - Polarne Mede 1:1

82e minuut.
Bugnies passt de bal in één keer door. Antonijević geeft een hoge lob. Klungelig pakt Viades de bal. Tasovac rent richting de bal. Tasovac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Cocei is nu in balbezit. Cocei speelt de bal door. Piţigoi rent richting de bal. Złoty rent richting de bal. Złoty haalt uit met een fantastische trap. Matamales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bole United 65%, Polarne Mede 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bole United - Polarne Mede 1:1