Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:14
  • Competitiewedstrijd: II Liga.03
  • Stadion: BrundoNS Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 35619
BrundoNS Lepotani
5-3-2 u Tactiek Brlja
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
62.4 gemiddelde waardering 57.6
zeer goed Schieten uitmuntend
formidabel Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Polumenta maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Matras kopt de bal weg. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenezić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Daar is Vasilić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tišma geeft een hoge lob. Daar is Račić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spasov rent richting de bal. Spasov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Tišma met de inworp. Nenezić rent richting de bal. Nenezić passt de bal zonder na te denken. Spasov rent richting de bal. Spasov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Vasilić is nu in balbezit. Bertmonas onderschept slim de pass. Šćepanović begaat een overtreding. Šćepanović krijgt een gele kaart. Bertmonas raakt geblesseerd tijdens het duel. Sabljić komt bij de bal en schiet. Dabetić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Drescher bereikt de bal nog maar net als eerste. Drescher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BrundoNS - Lepotani 1:0

27e minuut.
Kwasiborski speelt de bal door. Bertmonas heeft problemen om de bal te vangen. Šćepanović probeert naar een medespeler te passen. Hristojević is nu in balbezit. Hristojević geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Vićentijević heeft problemen om de bal te vangen. Moulazimis rent richting de bal. Drescher is nu in balbezit. Drescher geeft een lange en hoge pass. Šćepanović probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BrundoNS 58%, Lepotani 42%.
BrundoNS - Lepotani 1:0

57e minuut.
Račić met een sublieme pass. Vićentijević is nu in balbezit. Bausou schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bausou krijgt een gele kaart. Vićentijević raakt geblesseerd tijdens het duel. Tišma zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nenezić krijgt zijn hoofd ertegen. Kwasiborski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Šćepanović geeft een lange en hoge pass. Račić is nu in balbezit. Račić geeft een lange en hoge pass. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov geeft de bal voor. Kwasiborski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BrundoNS - Lepotani 1:1

64e minuut.
Bertmonas kopt de bal weg. Moulazimis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vićentijević begaat een overtreding. Vićentijević krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Matras met een sublieme pass. Klungelig pakt Nenezić de bal. Nenezić passt de bal in één keer door. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov schiet op doel. Kwasiborski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Sabljić kopt de bal weg. Daar is Šćepanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasilić is nu in balbezit. Bertmonas onderschept slim de pass. Bertmonas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BrundoNS - Lepotani 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BrundoNS 55%, Lepotani 45%.
BrundoNS - Lepotani 2:1