Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:14
  • Competitiewedstrijd: II Liga.03
  • Stadion: Medodrom
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 24049
Polarne Mede Fc Leeds United
5У-3-2 Tactiek Smith
61% Balbezit 39%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 8
56.4 gemiddelde waardering 43.2
uitstekend Schieten goed
solide Passen goed
goed Verdedigen matig


10e minuut.
Georgijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgijević passt de bal in één keer door. Ruppert rent richting de bal. Ruppert haalt uit met een fantastische trap. Negreiros probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Gredstig geeft de bal voor. Balašević kopt de bal weg. Onetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert verovert de bal door een tackle van achteren. Ruppert draait met de bal, schiet en ... Negreiros bokst de bal weg.

21e minuut.
Tasovac rent richting de bal. Tasovac probeert naar een medespeler te passen. Ruppert rent richting de bal. Ruppert draait met de bal, schiet en ... Negreiros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polarne Mede - Fc Leeds United 1:0

39e minuut.
Bulcke verovert de bal door een tackle van achteren. Bulcke geeft de bal voor. Gluščević rent richting de bal. Gluščević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Polarne Mede - Fc Leeds United 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polarne Mede 35%, Fc Leeds United 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Polarne Mede - Fc Leeds United 1:1

57e minuut.
Georgijević passt de bal in één keer door. Daar is A`dara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. A`dara speelt de bal door. Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert haalt uit met een fantastische trap. Negreiros bokst de bal weg. Klungelig pakt Tasovac de bal. Tasovac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balašević met de inworp. Tasovac is nu in balbezit. Tasovac geeft de bal voor. Ruppert maakt een snoekduik en kopt de bal. Negreiros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Vajfert geeft de bal voor. Inworp. Balašević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tasovac is nu in balbezit. Tasovac geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Onetto geeft een hoge lob. Antonijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonijević geeft de bal voor. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert draait met de bal, schiet en ... Negreiros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Georgijević passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt A`dara de bal. A`dara speelt de bal door. Gluščević is nu in balbezit. Gluščević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Balašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Balašević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balašević geeft de bal voor. Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polarne Mede 37%, Fc Leeds United 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Polarne Mede - Fc Leeds United 1:1