Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bole United Lagator
cat57 Tactiek 3na3
54% Balbezit 46%
19% Spel op eigen helft 81%
38 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 44.5
formidable Schieten solid
good Passen adequate
solid Verdedigen good


9e minuut.
Ankov speelt de bal door. Inworp. Kolašinac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dymecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymecki schiet op doel. Marić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Dymecki passt de bal zonder na te denken. Van Hoof probeert naar een medespeler te passen. Ankov verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Piţigoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piţigoi haalt uit met een fantastische trap. Marić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Dymecki is nu in balbezit. Dymecki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Piţigoi de bal. Piţigoi haalt uit met een fantastische trap. Marić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Lagator 1:0

25e minuut.
Dominikowski kopt de bal weg. Dymecki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ankov. Dymecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Dymecki komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Mlinarević probeert naar een medespeler te passen. Kolašinac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolašinac passt de bal in één keer door. Piţigoi rent richting de bal. Piţigoi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Mlinarević speelt de bal door. Kolašinac is nu in balbezit. Kolašinac passt de bal met de wreef. Piţigoi rent richting de bal. Piţigoi draait met de bal, schiet en ... Marić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piţigoi is nu in balbezit. Piţigoi schiet op doel. Marić bokst de bal weg. Dymecki rent richting de bal. Dymecki schiet op doel. Ankov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Lagator 2:0

33e minuut.
Ankov geeft de bal voor. Inworp. Bugnies met een snelle inworp. Dominikowski probeert naar een medespeler te passen. Milică is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Klungelig pakt Oteo de bal. Oteo geeft een lange en hoge pass. Dymecki kopt de bal weg. Piţigoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţigoi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof probeert naar een medespeler te passen. Dymecki rent richting de bal. Dymecki haalt uit met een fantastische trap. Marić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Lagator 3:0

37e minuut.
Rusev komt het veld opgelopen. Złoty komt het veld opgelopen.

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rusev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kolašinac controleert de bal met de borst. Piţigoi rent richting de bal. Piţigoi haalt uit met een fantastische trap. Marić bokst de bal weg.

39e minuut.
Rusev is nu in balbezit. Rusev passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Piţigoi de bal. Piţigoi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Lagator 4:0

41e minuut.
Mlinarević kopt de bal weg. Kolašinac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolašinac passt de bal zonder na te denken. Złoty rent richting de bal. Złoty draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Złoty rent richting de bal. Złoty schiet op doel. Marić bokst de bal weg. Złoty bereikt de bal nog maar net als eerste. Złoty draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kolašinac met een snelle inworp. Złoty bereikt de bal nog maar net als eerste. Złoty draait met de bal, schiet en ... Marić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Lagator 5:0

45e minuut.
Mlinarević heeft problemen om de bal te vangen. Mlinarević probeert naar een medespeler te passen. Piţigoi is nu in balbezit. Piţigoi haalt uit met een fantastische trap. Marić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bole United 18%, Lagator 82%.
Bole United - Lagator 5:0

50e minuut.
Uribe verovert de bal door een tackle van achteren. Uribe met een sublieme pass. Mlinarević probeert de bal aan de voet te houden. Rusev is nu in balbezit. Rusev geeft een hoge lob. Marić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piţigoi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Kolašinac probeert naar een medespeler te passen. Złoty bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rusev zal de hoekschop nemen. Piţigoi rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Daar is Rusev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusev speelt de bal door. Piţigoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţigoi schiet op doel. Marić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Piţigoi probeert naar een medespeler te passen. Rusev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusev passt de bal zonder na te denken. Złoty rent richting de bal. Złoty draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Kolašinac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Złoty rent richting de bal. Złoty speelt de bal door. Rusev is nu in balbezit. Rusev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Złoty bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankov probeert naar een medespeler te passen. Rusev speelt de bal door. Piţigoi is nu in balbezit. Piţigoi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Marić met een harde bal richting middenveld. Cocei kopt de bal weg. Rusev rent richting de bal. Rusev geeft een lange en hoge pass. Marić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piţigoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţigoi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Lagator 6:0

70e minuut.
Milică onderschept slim de pass. Milică probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rusev zal de hoekschop nemen. Kolašinac kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Ankov de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Rusev neemt de hoekschop. Kolašinac rent richting de bal. Kolašinac met een sublieme pass. Piţigoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţigoi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Lagator 7:0

74e minuut.
Złoty onderschept slim de pass. Złoty speelt de bal door. Piţigoi rent richting de bal. Piţigoi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Lagator 8:0

75e minuut.
Rusev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cocei probeert naar een medespeler te passen. Złoty is nu in balbezit. Złoty draait met de bal, schiet en ... Marić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Lagator 9:0

77e minuut.
Złoty met een sublieme pass. Kolašinac probeert naar een medespeler te passen. Ankov onderschept slim de pass. Złoty rent richting de bal. Złoty schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Lagator 10:0

81e minuut.
Rusev geeft een lange en hoge pass. Piţigoi kopt de bal weg. Złoty is nu in balbezit. Piţigoi rent richting de bal. Piţigoi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Lagator 11:0

82e minuut.
Dominikowski passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rusev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Złoty heeft problemen om de bal te vangen. Złoty haalt uit met een fantastische trap. Marić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piţigoi is nu in balbezit. Piţigoi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Dobszay is nu in balbezit. Rusev is nu in balbezit. Rusev speelt de bal door. Złoty rent richting de bal. Złoty draait met de bal, schiet en ... Marić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Kolašinac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Złoty rent richting de bal. Piţigoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţigoi haalt uit met een fantastische trap. Marić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Lagator 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bole United 19%, Lagator 81%.
Bole United - Lagator 12:0