Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:19
  • Competitiewedstrijd: II Liga.03
  • Stadion: Elland Road
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 18762
Fc Leeds United Bole United
Smith Tactiek cat57
38% Balbezit 62%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 53.2
goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
matig Verdedigen solide


2e minuut.
Piţigoi passt de bal in één keer door. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof passt de bal met de wreef. Dymecki is nu in balbezit. Dymecki haalt uit met een fantastische trap. Negreiros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Piţigoi speelt de bal door. Van Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoof probeert naar een medespeler te passen. Dymecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymecki draait met de bal, schiet en ... Negreiros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Kolašinac kan de bal niet met de borst controleren. Kolašinac geeft een hoge lob. Dymecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymecki schiet op doel. Negreiros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Leeds United - Bole United 0:1

10e minuut.
Kolašinac passt de bal in één keer door. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof speelt de bal door. Dymecki is nu in balbezit. Dymecki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Negreiros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Milan passt de bal zonder na te denken. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof met een sublieme pass. Dymecki is nu in balbezit. Dymecki draait met de bal, schiet en ... Negreiros bokst de bal weg. Daar is Gredstig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piţigoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţigoi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Leeds United - Bole United 0:2

15e minuut.
Kolašinac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolašinac geeft een lange en hoge pass. Piţigoi rent richting de bal. Dymecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymecki haalt uit met een fantastische trap. Negreiros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Oteo passt de bal in één keer door. Cocei is nu in balbezit. Cocei passt de bal met de wreef. Dymecki is nu in balbezit. Dymecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Onetto verovert de bal door een tackle van achteren. Onetto geeft een lange en hoge pass. Daar is Oteo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tosolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosolin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Doeltrap. Rusev komt het veld opgelopen. Złoty komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Milan is nu in balbezit. Milan passt de bal met de wreef. Kolašinac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolašinac passt de bal zonder na te denken. Onetto is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Daar is Kolašinac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulcke is nu in balbezit. Bulcke passt de bal zonder na te denken. Daar is Tosolin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tosolin schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Leeds United 57%, Bole United 43%.
Fc Leeds United - Bole United 0:2

46e minuut.
Telge komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Kocejić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocejić geeft de bal voor. Milan rent richting de bal. Gluščević verovert de bal door een tackle van achteren. Gluščević geeft een hoge lob. Telge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Złoty passt de bal met de wreef. Rusev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusev geeft een lange en hoge pass. Piţigoi krijgt zijn hoofd ertegen. Negreiros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Leeds United - Bole United 0:3

58e minuut.
Złoty met een sublieme pass. Daar is Rusev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusev passt de bal met de wreef. Złoty rent richting de bal. Złoty haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Złoty bereikt de bal nog maar net als eerste. Złoty schiet op doel. Negreiros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Leeds United - Bole United 0:4

62e minuut.
Kolašinac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolašinac passt de bal in één keer door. Złoty is nu in balbezit. Złoty haalt uit met een fantastische trap. Negreiros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Leeds United - Bole United 0:5

77e minuut.
Uribe geeft een hoge lob. Inworp. Mencik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bulcke geeft een lange en hoge pass. Hariton maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Uribe is nu in balbezit. Tosolin onderschept slim de pass. Tosolin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Leeds United - Bole United 1:5

81e minuut.
Rusev kopt de bal weg. Piţigoi is nu in balbezit. Piţigoi passt de bal met de wreef. Złoty bereikt de bal nog maar net als eerste. Złoty draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Milan rent richting de bal. Milan passt de bal zonder na te denken. Kolašinac is nu in balbezit. Kolašinac geeft een lange en hoge pass. Piţigoi krijgt zijn hoofd ertegen. Negreiros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Leeds United 64%, Bole United 36%.
Fc Leeds United - Bole United 1:5