Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:13
  • Competitiewedstrijd: II Liga.03
  • Stadion: Lepotani Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 29999
Lepotani Hilandar
Brlja Tactiek 1111111
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
48.4 gemiddelde waardering 60.4
adequate Schieten formidable
very good Passen excellent
good Verdedigen very good


2e minuut.
Tišma bereikt de bal nog maar net als eerste. Csigér verovert de bal door een tackle van achteren. Csigér passt de bal in één keer door. Vasconez is nu in balbezit. Vasconez haalt uit met een fantastische trap. Kovačević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Nadirli passt de bal met de wreef. Daar is Fernández Rivadulla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Rivadulla passt de bal met de wreef. Csigér is nu in balbezit. Csigér haalt uit met een fantastische trap. Kovačević bokst de bal weg.

18e minuut.
Fernández Rivadulla kopt de bal weg. Vasconez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasconez probeert naar een medespeler te passen. Csigér is nu in balbezit. Csigér draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lepotani - Hilandar 0:1

24e minuut.
Nadirli passt de bal in één keer door. Fernández Rivadulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Rivadulla speelt de bal door. Csigér bereikt de bal nog maar net als eerste. Csigér haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Vještica passt de bal met de wreef. Vasconez heeft problemen om de bal te vangen. Vasconez passt de bal zonder na te denken. Csigér bereikt de bal nog maar net als eerste. Csigér schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bairon probeert naar een medespeler te passen. Živojinović rent richting de bal. Vještica verovert de bal door een tackle van achteren. Vještica geeft de bal voor. Vasconez bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Fernández Rivadulla controleert de bal met de borst. Fernández Rivadulla geeft de bal voor. Vasconez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasconez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Brambati geeft een lange en hoge pass. Csigér is nu in balbezit. Šerifović begaat een overtreding. Šerifović krijgt een gele kaart. Csigér is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vasconez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Csigér springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Kovačević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Čordarov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baraja Vegas met de inworp. Fernández Rivadulla is nu in balbezit. Fernández Rivadulla geeft de bal voor. Kovačević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Šerifović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasconez is nu in balbezit. Vasconez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepotani - Hilandar 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lepotani 70%, Hilandar 30%.
Lepotani - Hilandar 0:2

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amuway komt het veld opgelopen. Maksić komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Tišma speelt de bal door. Vacić is nu in balbezit. Vacić passt de bal zonder na te denken. Ilišević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilišević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Davidov met een sublieme pass. Amuway rent richting de bal. Amuway geeft een hoge lob. Csigér rent richting de bal. Csigér draait met de bal, schiet en ... Kovačević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Inworp. Thomopoulos komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Vještica kopt de bal weg. Šerifović rent richting de bal. Thomopoulos begaat een overtreding. Thomopoulos krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Kovačević met een sublieme pass. Fernández Rivadulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Rivadulla passt de bal in één keer door. Csigér rent richting de bal. Csigér haalt uit met een fantastische trap. Kovačević bokst de bal weg.

75e minuut.
Vještica onderschept slim de pass. Vještica geeft een lange en hoge pass. Csigér bereikt de bal nog maar net als eerste. Csigér draait met de bal, schiet en ... Čordarov probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vještica zal de hoekschop nemen. Fernández Rivadulla rent richting de bal. Fernández Rivadulla geeft een lange en hoge pass. Csigér bereikt de bal nog maar net als eerste. Csigér haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Nadirli verovert de bal door een tackle van achteren. Nadirli geeft een hoge lob. Thomopoulos kopt de bal weg. Csigér rent richting de bal. Csigér draait met de bal, schiet en ... Kovačević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lepotani 63%, Hilandar 37%.
Lepotani - Hilandar 0:2