Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:13
  • Competitiewedstrijd: II Liga.03
  • Stadion: NRG Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 19023
NRG ЗЕЛЕНГОРА 1945
4 Tactiek САМБА 3
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
3 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
51.3 gemiddelde waardering 65.1
zeer goed Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
solide Verdedigen formidabel


9e minuut.
Palomino rent richting de bal. Talbot verovert de bal door een tackle van achteren. Talbot passt de bal met de wreef. Zan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zan haalt uit met een fantastische trap. Comin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Kafara is nu in balbezit. Kafara geeft een hoge lob. Lillo controleert de bal met de borst. Lillo geeft de bal voor. Castellucci krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
NRG - ЗЕЛЕНГОРА 1945 1:0

19e minuut.
Palomino geeft de bal voor. Inworp. Marshall met de inworp. Talbot rent richting de bal. Talbot passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Palomino geeft de bal voor. Drljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Drljević probeert naar een medespeler te passen. Maitland-Niles rent richting de bal. Maitland-Niles draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Zan kopt de bal weg. Preda met een sublieme pass. Maitland-Niles kan de bal niet met de borst controleren. Drljević is nu in balbezit. Drljević schiet op doel. Comin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Klungelig pakt Drljević de bal. Drljević probeert naar een medespeler te passen. Zan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Drljević rent richting de bal. Drljević passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Marshall de bal. Marshall draait met de bal, schiet en ... Comin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NRG - ЗЕЛЕНГОРА 1945 1:1

30e minuut.
Talbot onderschept slim de pass. Talbot passt de bal in één keer door. Drljević speelt de bal door. Maitland-Niles is nu in balbezit. Maitland-Niles draait met de bal, schiet en ... Comin bokst de bal weg.

37e minuut.
Kuik bereikt de bal nog maar net als eerste. Preda onderschept slim de pass. Lillo begaat een overtreding. Lillo krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Comin geeft de bal voor. Inworp. Marshall met de inworp. Talbot geeft de bal voor. Klungelig pakt Zavišić de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NRG - ЗЕЛЕНГОРА 1945 1:2

42e minuut.
Lillo geeft een lange en hoge pass. Balint kan de bal niet met de borst controleren. Kuik is nu in balbezit. Kuik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NRG - ЗЕЛЕНГОРА 1945 2:2

45e minuut.
Talbot rent richting de bal. Talbot geeft een hoge lob. Maitland-Niles is nu in balbezit. Maitland-Niles schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NRG 71%, ЗЕЛЕНГОРА 1945 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NRG - ЗЕЛЕНГОРА 1945 2:2

48e minuut.
Marshall met een snelle inworp. Talbot geeft een lange en hoge pass. Daar is Zan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zan schiet op doel. Comin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NRG - ЗЕЛЕНГОРА 1945 2:3

52e minuut.
Maitland-Niles bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zavišić. Maitland-Niles is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Drljević met een snel genomen vrije trap. Maitland-Niles is nu in balbezit. Maitland-Niles schiet op doel. Comin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Lillo heeft problemen om de bal te vangen. Drljević is nu in balbezit. Drljević passt de bal met de wreef. Zan rent richting de bal. Zan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
CandÌla verovert de bal door een tackle van achteren. CandÌla geeft een lange en hoge pass. Zan kopt de bal weg. Maitland-Niles bereikt de bal nog maar net als eerste. Maitland-Niles schiet op doel. Comin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Maitland-Niles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drljević geeft de bal voor. Zan rent richting de bal. Zan haalt uit met een fantastische trap. Comin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NRG - ЗЕЛЕНГОРА 1945 2:4

72e minuut.
Balint passt de bal in één keer door. Talbot is nu in balbezit. Talbot passt de bal in één keer door. Maitland-Niles rent richting de bal. Maitland-Niles schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zan schiet op doel. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Zavišić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maitland-Niles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drljević geeft een lange en hoge pass. Comin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Drljević geeft de bal voor. Marshall kopt de bal weg. Daar is Ramsay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zan is nu in balbezit. Zan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Comin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Ramsay bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot onderschept slim de pass. Talbot speelt de bal door. Drljević met een sublieme pass. Talbot geeft de bal voor. Comin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Talbot probeert naar een medespeler te passen. Marshall is nu in balbezit. Ramsay begaat een overtreding. Ramsay krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NRG 88%, ЗЕЛЕНГОРА 1945 12%.
NRG - ЗЕЛЕНГОРА 1945 2:4