Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LSK Fc Leeds United
MuGlup Tactiek Smith
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
25 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
58.7 gemiddelde waardering 41.1
excellent Schieten adequate
formidable Passen good
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Hariton bereikt de bal nog maar net als eerste. Eklemović geeft de bal voor. Szafran kopt de bal weg. Nagel is nu in balbezit. Nagel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Vojvoda geeft een lange en hoge pass. Szafran rent richting de bal. Szafran met een sublieme pass. Klungelig pakt Nagel de bal. Nagel schiet op doel. Negreiros bokst de bal weg.

15e minuut.
Antonić bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Onetto de bal. Szafran onderschept slim de pass. Szafran draait met de bal, schiet en ... Negreiros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Ðức Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Minh geeft een lange en hoge pass. Nagel kopt de bal weg. Szafran is nu in balbezit. Szafran haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Negreiros bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Negreiros met een sublieme pass. Baas is nu in balbezit. Baas passt de bal met de wreef. Szafran is nu in balbezit. Szafran haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kompany passt de bal met de wreef. Gredstig rent richting de bal. Nagel maakt een afschuwelijke overtreding. Nagel krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Baas is nu in balbezit. Baas passt de bal zonder na te denken. Szafran rent richting de bal. Szafran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - Fc Leeds United 1:0

40e minuut.
Nagel rent richting de bal. Mencik maakt een afschuwelijke overtreding. Nagel raakt geblesseerd tijdens het duel. Ðức Minh zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szafran springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Onetto de bal onder controle te krijgen. Negreiros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LSK 33%, Fc Leeds United 67%.
LSK - Fc Leeds United 1:0

56e minuut.
Baas passt de bal zonder na te denken. Kompany rent richting de bal. Kompany passt de bal in één keer door. Szafran is nu in balbezit. Szafran schiet op doel. Negreiros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Antonić geeft een lange en hoge pass. Onetto probeert naar een medespeler te passen. Gredstig probeert de bal aan de voet te houden. Nagel verovert de bal door een tackle van achteren. Nagel haalt uit met een fantastische trap. Negreiros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Baas bereikt de bal nog maar net als eerste. Baas passt de bal met de wreef. Kompany speelt de bal door. Szafran bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafran schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Baas is nu in balbezit. Baas met een sublieme pass. Kompany speelt de bal door. Szafran bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafran schiet op doel. Negreiros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gredstig rent richting de bal. Gredstig geeft een lange en hoge pass. Kompany geeft een lange en hoge pass. Nagel springt en kopt de bal. Negreiros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szafran is nu in balbezit. Szafran draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - Fc Leeds United 2:0

78e minuut.
Baas passt de bal in één keer door. Kompany bereikt de bal nog maar net als eerste. Kompany geeft een lange en hoge pass. Szafran maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - Fc Leeds United 3:0

83e minuut.
Gredstig neemt vlug de vrije trap. Tosolin kopt de bal weg. Eklemović is nu in balbezit. Eklemović speelt de bal door. Mencik geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Kompany bereikt de bal nog maar net als eerste. Kompany passt de bal in één keer door. Szafran rent richting de bal. Szafran draait met de bal, schiet en ... Nagel probeert de bal aan de voet te houden. Negreiros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Onetto geeft de bal voor. Inworp. Baas met de inworp. Kompany rent richting de bal. Kompany geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Szafran is nu in balbezit. Kompany bereikt de bal nog maar net als eerste. Kompany passt de bal in één keer door. Nagel heeft problemen om de bal te vangen. Nagel haalt uit met een fantastische trap. Negreiros bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LSK 29%, Fc Leeds United 71%.
LSK - Fc Leeds United 3:0