Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RB_Buducnost Lagator
o Tactiek 3na3
54% Balbezit 46%
10% Spel op eigen helft 90%
67 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.2 gemiddelde waardering 42.5
brilliant Schieten good
very good Passen adequate
solid Verdedigen poor


1e minuut.
Carino geeft de bal voor. Liaño kopt de bal weg. Mikołajczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczuk schiet op doel. Marić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Lagator 1:0

3e minuut.
Dominikowski passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carino met een snelle inworp. Daar is Pilon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilon haalt uit met een fantastische trap. Marić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Lagator 2:0

4e minuut.
Klungelig pakt Liaño de bal. Jedliński speelt de bal door. Mikołajczuk rent richting de bal. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap. Marić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Lagator 3:0

5e minuut.
Tungsakulmongkol rent richting de bal. Tungsakulmongkol passt de bal in één keer door. Jedliński met een sublieme pass. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap. Marić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk schiet op doel. Marić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Stachurski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Lagator 4:0

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Carino neemt de hoekschop. Tellechéa kopt de bal weg. Klungelig pakt Liaño de bal. Liaño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Lagator 5:0

8e minuut.
Inworp. Carino met de inworp. Pilon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Lagator 6:0

11e minuut.
Pilon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilon passt de bal zonder na te denken. Mikołajczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Liaño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liaño draait met de bal, schiet en ... Marić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Pilon probeert naar een medespeler te passen. Liaño is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tellechéa zal de hoekschop nemen. Mikołajczuk krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Liaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Lagator 7:0

14e minuut.
Daar is Pilon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stachurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilon onderschept slim de pass. Liaño rent richting de bal. Liaño haalt uit met een fantastische trap. Marić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mikołajczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczuk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Jedliński verovert de bal door een tackle van achteren. Jedliński probeert naar een medespeler te passen. Pilon rent richting de bal. Pilon haalt uit met een fantastische trap. Marić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Lagator 8:0

18e minuut.
Carino kopt de bal weg. Pilon met een sublieme pass. Mikołajczuk heeft problemen om de bal te vangen. Liaño rent richting de bal. Liaño schiet op doel. Marić bokst de bal weg. Pilon rent richting de bal. Pilon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Dominikowski kopt de bal weg. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk met een sublieme pass. Pilon rent richting de bal. Pilon haalt uit met een fantastische trap. Marić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pilon is nu in balbezit. Pilon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mikołajczuk rent richting de bal. Mikołajczuk passt de bal zonder na te denken. Pilon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilon schiet op doel. Marić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Lagator 9:0

23e minuut.
Daar is Pilon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jedliński probeert naar een medespeler te passen. Liaño rent richting de bal. Liaño schiet op doel. Marić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Lagator 10:0

25e minuut.
Dominikowski is nu in balbezit. Dominikowski met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carino met de inworp. Jedliński met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Jedliński kopt de bal weg. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk heeft problemen om de bal te vangen. Liaño rent richting de bal. Liaño haalt uit met een fantastische trap. Marić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Lagator 11:0

29e minuut.
Pilon rent richting de bal. Pilon met een sublieme pass. Liaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaño schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pilon rent richting de bal. Pilon geeft een lange en hoge pass. Mikołajczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczuk schiet op doel. Marić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Lagator 12:0

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pilon speelt de bal door. Liaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaño draait met de bal, schiet en ... Marić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pilon is nu in balbezit. Pilon schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Lagator 13:0

33e minuut.
Mikołajczuk geeft een lange en hoge pass. Liaño kopt de bal weg. Pilon is nu in balbezit. Pilon draait met de bal, schiet en ... Marić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Lagator 14:0

35e minuut.
Carino met een sublieme pass. Pilon is nu in balbezit. Pilon passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mikołajczuk de bal. Mikołajczuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Pilon passt de bal zonder na te denken. Carino rent richting de bal. Carino met een sublieme pass. Liaño is nu in balbezit. Liaño schiet op doel. De bal raakt de paal. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk schiet op doel. Marić bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tellechéa neemt de hoekschop. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stachurski heeft problemen om de bal te vangen. Stachurski geeft de bal voor. Liaño is nu in balbezit. Liaño haalt uit met een fantastische trap. Marić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Carino met een snelle inworp. Pilon rent richting de bal. Pilon passt de bal zonder na te denken. Liaño is nu in balbezit. Liaño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Lagator 15:0

41e minuut.
Pilon heeft problemen om de bal te vangen. Pilon passt de bal zonder na te denken. Liaño is nu in balbezit. Liaño haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Pilon rent richting de bal. Pilon speelt de bal door. Liaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaño schiet op doel. Marić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Lagator 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RB_Buducnost 10%, Lagator 90%.
RB_Buducnost - Lagator 16:0

46e minuut.
Carino met een snelle inworp. Jedliński rent richting de bal. Jedliński passt de bal met de wreef. Mikołajczuk rent richting de bal. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap. Marić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Pilon passt de bal met de wreef. Mikołajczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczuk speelt de bal door. Liaño is nu in balbezit. Liaño schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Jedliński is nu in balbezit. Jedliński passt de bal zonder na te denken. Mikołajczuk rent richting de bal. Mikołajczuk schiet op doel. Marić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Lagator 17:0

52e minuut.
Linda passt de bal in één keer door. Mikołajczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaño haalt uit met een fantastische trap. Marić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Stachurski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilon speelt de bal door. Tellechéa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellechéa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Jedliński passt de bal met de wreef. Daar is Tellechéa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tellechéa speelt de bal door. Liaño rent richting de bal. Liaño schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mikołajczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Lagator 18:0

56e minuut.
Liaño probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stachurski rent richting de bal. Pilon verovert de bal door een tackle van achteren. Pilon schiet op doel. Marić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Lagator 19:0

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carino met de inworp. Jedliński speelt de bal door. Daar is Liaño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liaño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Lagator 20:0

58e minuut.
Carino rent richting de bal. Klungelig pakt Carino de bal. Carino passt de bal zonder na te denken. Liaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaño schiet op doel. Marić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Stachurski de bal. Pilon is nu in balbezit. Pilon schiet op doel. Marić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Carino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stachurski is nu in balbezit. Pilon onderschept slim de pass. Pilon draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Lagator 21:0

60e minuut.
Jedliński is nu in balbezit. Jedliński speelt de bal door. Liaño is nu in balbezit. Liaño draait met de bal, schiet en ... Marić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Lagator 22:0

61e minuut.
Dominikowski passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Carino zal de hoekschop nemen. Tellechéa kopt de bal weg. Klungelig pakt Liaño de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marić probeert naar een medespeler te passen. Linda probeert naar een medespeler te passen. Tellechéa probeert naar een medespeler te passen. Pilon is nu in balbezit. Pilon draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Inworp. Van Hoof komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Mikołajczuk rent richting de bal. Mikołajczuk speelt de bal door. Klungelig pakt Liaño de bal. Liaño draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Daar is Tellechéa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tellechéa speelt de bal door. Liaño speelt de bal door. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Lagator 23:0

70e minuut.
Linda rent richting de bal. Linda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stachurski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaño schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Marić speelt de bal door. Linda kopt de bal weg. Stachurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mikołajczuk rent richting de bal. Mikołajczuk schiet op doel. Marić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Lagator 24:0

73e minuut.
Tellechéa rent richting de bal. Tellechéa speelt de bal door. Liaño is nu in balbezit. Liaño haalt uit met een fantastische trap. Marić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Dominikowski heeft problemen om de bal te vangen. Carino probeert naar een medespeler te passen. Liaño rent richting de bal. Liaño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Lagator 25:0

81e minuut.
Marić speelt de bal door. Mudėnas rent richting de bal. Dominikowski maakt een afschuwelijke overtreding. Dominikowski krijgt een gele kaart. Mudėnas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krúl komt het veld opgelopen. Carino zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Liaño probeert naar een medespeler te passen. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof draait met de bal, schiet en ... Marić bokst de bal weg.

85e minuut.
Carino is nu in balbezit. Carino passt de bal zonder na te denken. Liaño is nu in balbezit. Liaño schiet op doel. Marić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Mikołajczuk probeert naar een medespeler te passen. Marić probeert naar een medespeler te passen. Linda kopt de bal weg. Liaño rent richting de bal. Liaño schiet op doel. Marić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Lagator 26:0

90e minuut.
Tellechéa speelt de bal door. Mikołajczuk rent richting de bal. Mikołajczuk passt de bal in één keer door. Daar is Van Hoof, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Hoof haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Liaño de bal. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof haalt uit met een fantastische trap. Marić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Lagator 27:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RB_Buducnost 10%, Lagator 90%.
RB_Buducnost - Lagator 27:0