Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:18
  • Competitiewedstrijd: II Liga.03
  • Stadion: Lagator Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 16201
Lagator LSK
3na3 Tactiek 33
59% Balbezit 41%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 36.8
uitstekend Schieten redelijk
matig Passen matig
zwak Verdedigen matig


3e minuut.
Dulanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachurski geeft een hoge lob. Milică rent richting de bal. Milică haalt uit met een fantastische trap. Lapčević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Vojvoda probeert naar een medespeler te passen. Baas heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stachurski neemt de hoekschop. Milică maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Stachurski is nu in balbezit. Stachurski passt de bal met de wreef. Daar is Milică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milică draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dulanović de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - LSK 1:0

25e minuut.
Stachurski onderschept slim de pass. Stachurski speelt de bal door. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - LSK 2:0

27e minuut.
Dobszay speelt de bal door. Inworp. Vesković met een snelle inworp. Kalezić rent richting de bal. Kalezić draait met de bal, schiet en ... Marić bokst de bal weg. Ankov rent richting de bal. Ankov geeft een hoge lob. Stachurski speelt de bal door. Milică is nu in balbezit. Milică schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Doeltrap. Marić trapt de bal weg. Vesković kopt de bal weg. Milică rent richting de bal. Milică schiet op doel. Lapčević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lapčević met een sublieme pass. Vesković is nu in balbezit. Vesković speelt de bal door. Milică rent richting de bal. Milică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - LSK 3:0

43e minuut.
Szafran met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stachurski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Milică maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - LSK 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lagator 35%, LSK 65%.
Lagator - LSK 4:0

48e minuut.
Ankov onderschept slim de pass. Vrabec is nu in balbezit. Stachurski probeert naar een medespeler te passen. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Vesković is nu in balbezit. Stachurski verovert de bal door een tackle van achteren. Stachurski met een sublieme pass. Klungelig pakt Milică de bal. Milică draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Stachurski schiet op doel. Dulanović probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stachurski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dulanović heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Lapčević trapt de bal weg. Vesković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankov probeert naar een medespeler te passen. Kalezić kan de bal niet met de borst controleren. Kalezić schiet op doel. Marić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Ankov met een sublieme pass. Stachurski is nu in balbezit. Stachurski passt de bal met de wreef. Kalezić rent richting de bal. Kalezić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Klungelig pakt Vesković de bal. Stachurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachurski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Milică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milică haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Stachurski is nu in balbezit. Stachurski passt de bal zonder na te denken. Arnaut is nu in balbezit. Kalezić onderschept slim de pass. Kalezić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Ankov passt de bal met de wreef. Dobszay bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobszay geeft een hoge lob. Milică is nu in balbezit. Milică schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lagator 50%, LSK 50%.
Lagator - LSK 4:0