Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:18
  • Competitiewedstrijd: II Liga.03
  • Stadion: BrundoNS Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 20180
BrundoNS Bole United
5-3-2 u Tactiek cat57
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.7 gemiddelde waardering 54.7
goed Schieten uitstekend
formidabel Passen goed
goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Cocei speelt de bal door. Dymecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymecki passt de bal zonder na te denken. Milan is nu in balbezit. Milan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Daar is Bugnies, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hannu is nu in balbezit. Bugnies tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bugnies krijgt een gele kaart. Hannu raakt geblesseerd tijdens het duel. Bausou wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Piţigoi rent richting de bal. Piţigoi passt de bal met de wreef. Uslanmaz is nu in balbezit. Milan onderschept slim de pass. Milan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Bausou speelt de bal door. Sabljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabljić probeert naar een medespeler te passen. Drescher bereikt de bal nog maar net als eerste. Drescher haalt uit met een fantastische trap. Quinté verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Drescher rent richting de bal. Drescher schiet op doel. Quinté verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Milan is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Uslanmaz ... Strafschop! Milan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Milan neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
BrundoNS - Bole United 0:1

33e minuut.
Moulazimis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bausou bereikt de bal nog maar net als eerste. Bausou passt de bal zonder na te denken. Drescher rent richting de bal. Drescher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Inworp. Złoty komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BrundoNS 43%, Bole United 57%.
BrundoNS - Bole United 0:1

46e minuut.
Rusev komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Martellenghi is nu in balbezit. Kolašinac onderschept slim de pass. Kolašinac probeert naar een medespeler te passen. Milan is nu in balbezit. Milan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Piţigoi passt de bal zonder na te denken. Kolašinac is nu in balbezit. Kolašinac passt de bal met de wreef. Złoty is nu in balbezit. Złoty haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bugnies kopt de bal weg. Sabljić heeft problemen om de bal te vangen. Piţigoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Milan is nu in balbezit. Milan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BrundoNS 47%, Bole United 53%.
BrundoNS - Bole United 0:1