Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 Fc Leeds United
САМБА 3 Tactiek Smith
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
31 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 4
65.8 gemiddelde waardering 43
outstanding Schieten good
excellent Passen adequate
excellent Verdedigen good


7e minuut.
Bulcke rent richting de bal. Talbot onderschept slim de pass. Talbot geeft een lange en hoge pass. Marshall heeft problemen om de bal te vangen. Marshall draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
CandÌla rent richting de bal. CandÌla geeft een hoge lob. Gredstig verovert de bal door een tackle van achteren. Maitland-Niles bereikt de bal nog maar net als eerste. Maitland-Niles draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Maitland-Niles is nu in balbezit. Zan is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Maitland-Niles geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zan krijgt zijn hoofd ertegen. Kowalkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Talbot is nu in balbezit. Talbot geeft de bal voor. Zan is nu in balbezit. Zan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fc Leeds United 1:0

27e minuut.
Cand├îla passt de bal zonder na te denken. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bulcke. Bulcke krijgt een gele kaart. Marshall is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Drljević zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Maitland-Niles springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Balint onderschept slim de pass. Balint probeert naar een medespeler te passen. Talbot speelt de bal door. Marshall is nu in balbezit. Marshall draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zan rent richting de bal. Zan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Maitland-Niles met de inworp. Daar is Drljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drljević geeft een lange en hoge pass. Zan springt en kopt de bal. Kowalkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fc Leeds United 2:0

34e minuut.
CandÌla is nu in balbezit. CandÌla geeft een lange en hoge pass. Zan rent richting de bal. Zan draait met de bal, schiet en ... Kowalkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fc Leeds United 3:0

36e minuut.
Talbot is nu in balbezit. Talbot passt de bal in één keer door. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall draait met de bal, schiet en ... Kowalkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fc Leeds United 4:0

37e minuut.
Marshall raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Palma komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Gredstig passt de bal in één keer door. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot passt de bal met de wreef. Palma rent richting de bal. Palma haalt uit met een fantastische trap. Kowalkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЗЕЛЕНГОРА 1945 20%, Fc Leeds United 80%.
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fc Leeds United 4:0

46e minuut.
Palma is nu in balbezit. Palma passt de bal in één keer door. Zan is nu in balbezit. Zan haalt uit met een fantastische trap. Kowalkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fc Leeds United 5:0

49e minuut.
Talbot passt de bal zonder na te denken. Palma is nu in balbezit. Palma passt de bal met de wreef. Zan is nu in balbezit. Zan haalt uit met een fantastische trap. Kowalkowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fc Leeds United 6:0

53e minuut.
Daar is Talbot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulcke geeft de bal voor. Gluščević bereikt de bal nog maar net als eerste. Gluščević haalt uit met een fantastische trap. Getoshi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Preda geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olazabal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bulcke is nu in balbezit. Bulcke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Zan kopt de bal weg. Daar is Mencik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palma rent richting de bal. Palma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fc Leeds United 7:0

68e minuut.
Palma is nu in balbezit. Palma passt de bal met de wreef. Talbot probeert naar een medespeler te passen. Zan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
CandÌla controleert de bal met de borst. CandÌla speelt de bal door. Palma heeft problemen om de bal te vangen. Palma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fc Leeds United 8:0

70e minuut.
Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma probeert naar een medespeler te passen. Talbot probeert naar een medespeler te passen. Zan rent richting de bal. Zan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fc Leeds United 9:0

74e minuut.
Zan is nu in balbezit. Maitland-Niles rent richting de bal. Met opzet legt Gredstig zijn tegenspeler op de grond. Gredstig is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

74e minuut.
Maitland-Niles is nu in balbezit. Maitland-Niles geeft een lange en hoge pass. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma draait met de bal, schiet en ... Kowalkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Maitland-Niles rent richting de bal. Drljević is nu in balbezit. Zan is nu in balbezit. Zan haalt uit met een fantastische trap. Kowalkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fc Leeds United 10:0

79e minuut.
Preda kopt de bal weg. Zan is nu in balbezit. Drljević speelt de bal door. Zan rent richting de bal. Zan schiet op doel. Kowalkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zan geeft een lange en hoge pass. Palma rent richting de bal. Palma geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fc Leeds United 11:0

82e minuut.
Maitland-Niles heeft problemen om de bal te vangen. Zan is nu in balbezit. Onetto rent richting de bal. Zan onderschept slim de pass. Zan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maitland-Niles heeft problemen om de bal te vangen. Maitland-Niles schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Vanmaele is nu in balbezit. Vanmaele geeft een lange en hoge pass. Palma kopt de bal weg. Klungelig pakt Zan de bal. Zan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maitland-Niles rent richting de bal. Maitland-Niles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fc Leeds United 12:0

89e minuut.
Drljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Olazabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Drljević onderschept slim de pass. Zan is nu in balbezit. Zan schiet op doel. Kowalkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЗЕЛЕНГОРА 1945 22%, Fc Leeds United 78%.
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fc Leeds United 12:0