Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:18
  • Competitiewedstrijd: III Liga.01
  • Stadion: Kikinda Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2890
Kikinda Dunav Aranđelovac
Attack Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Zekić probeert naar een medespeler te passen. Zakić rent richting de bal. Zakić passt de bal met de wreef. Ignjatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignjatov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Kraljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraljević geeft een lange en hoge pass. Inworp. Balšić met een snelle inworp. Topčagić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Vučinić rent richting de bal. Šljiva rent richting de bal. Vučinić verovert de bal door een tackle van achteren. Dalipagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalipagić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Daar is Fejsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zekić rent richting de bal. Zekić met een sublieme pass. Klungelig pakt Ignjatov de bal. Ignjatov draait met de bal, schiet en ... Milović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Ignjatov is nu in balbezit. Borisavljević rent richting de bal. Ignjatov verovert de bal door een tackle van achteren. Ignjatov draait met de bal, schiet en ... Milović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Borisavljević geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zekić met de inworp. Zakić rent richting de bal. Zakić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Milović trapt de bal weg van het doel. Ðelmaš kopt de bal weg. Fejsa heeft problemen om de bal te vangen. Ignjatov is nu in balbezit. Ignjatov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kikinda 48%, Dunav Aranđelovac 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kikinda - Dunav Aranđelovac 0:0

53e minuut.
Borisavljević geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zekić met een snelle inworp. Zakić is nu in balbezit. Zakić geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Vučinić met een sublieme pass. Nezirović met een sublieme pass. Balšić speelt de bal door. Topčagić rent richting de bal. Topčagić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Igumanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Balšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukomanović begaat een overtreding. Vukomanović krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Jakovljević probeert naar een medespeler te passen. Ignjatov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fejsa. Fejsa krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Vukomanović geeft een lange en hoge pass. Vitakić rent richting de bal. Ignjatov verovert de bal door een tackle van achteren. Ignjatov draait met de bal, schiet en ... Milović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kikinda - Dunav Aranđelovac 0:1

89e minuut.
Vukomanović is nu in balbezit. Ðelmaš rent richting de bal. Ðelmaš probeert naar een medespeler te passen. Balšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Balšić passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kikinda - Dunav Aranđelovac 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kikinda 54%, Dunav Aranđelovac 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kikinda - Dunav Aranđelovac 1:1