Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OFK Priboj Dunav Obrenovac
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Kuljača is nu in balbezit. Boloban verovert de bal door een tackle van achteren. Boloban passt de bal zonder na te denken. Ðujić rent richting de bal. Ðujić draait met de bal, schiet en ... Baković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Boloban rent richting de bal. Ðujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuljača maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Kuljača moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kuljača schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

33e minuut.
Krstanović rent richting de bal. Torbica onderschept slim de pass. Torbica passt de bal in één keer door. Zdelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdelar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Šarac met een harde bal richting middenveld. Balšić kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Aranđelović de bal onder controle te krijgen. Ðujić rent richting de bal. Ðujić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Aranđelović is nu in balbezit. Boloban onderschept slim de pass. Boloban met een sublieme pass. Ðujić rent richting de bal. Ðujić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Bukvić geeft de bal voor. Aranđelović kopt de bal weg. Torbica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdelar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Turković bereikt de bal nog maar net als eerste. Čajkovski verovert de bal door een tackle van achteren. Čajkovski passt de bal met de wreef. Ðujić rent richting de bal. Ðujić haalt uit met een fantastische trap. Baković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Priboj 53%, Dunav Obrenovac 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OFK Priboj - Dunav Obrenovac 0:0

47e minuut.
Boloban probeert naar een medespeler te passen. Torbica rent richting de bal. Torbica speelt de bal door. Zdelar is nu in balbezit. Zdelar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Priboj - Dunav Obrenovac 0:1

55e minuut.
Balšić rent richting de bal. Balšić geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Miljević de bal onder controle te krijgen. Ðujić is nu in balbezit. Ðujić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Čajkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdelar onderschept slim de pass. Trivić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zdelar wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zdelar kan niet meer verder spelen. Novović komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Boloban controleert de bal met de borst. Aranđelović onderschept slim de pass. Aranđelović speelt de bal door. Novović bereikt de bal nog maar net als eerste. Novović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bubalo passt de bal in één keer door. Torbica bereikt de bal nog maar net als eerste. Torbica passt de bal zonder na te denken. Novović rent richting de bal. Novović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Novović de bal onder controle te krijgen. Torbica rent richting de bal. Novović is nu in balbezit. Novović haalt uit met een fantastische trap. Kadija maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Priboj - Dunav Obrenovac 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Priboj 41%, Dunav Obrenovac 59%.
OFK Priboj - Dunav Obrenovac 0:2