Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Radnički Niš Sloga Obrenovac
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Radaljac passt de bal met de wreef. Bosančić is nu in balbezit. Vranješ verovert de bal door een tackle van achteren. Jovanov verovert de bal door een tackle van achteren. Jovanov draait met de bal, schiet en ... Cukić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Radnički Niš - Sloga Obrenovac 1:0

12e minuut.
Divić rent richting de bal. Divić haalt uit met een fantastische trap. Poleksić kopt de bal weg. Divić is nu in balbezit. Divić haalt uit met een fantastische trap. Stamenković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Bojanić met een snelle inworp. Radaljac verovert de bal door een tackle van achteren. Tapavički rent richting de bal. Jovanov is nu in balbezit. Jovanov schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Radnički Niš - Sloga Obrenovac 2:0

29e minuut.
Cvejanov heeft problemen om de bal te vangen. Anđelić is nu in balbezit. Tapavički begaat een overtreding. Tapavički krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Radaljac geeft een lange en hoge pass. Bozoljac is nu in balbezit. Bozoljac geeft de bal voor. Bašić rent richting de bal. Bašić haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Reljić de bal. Stamenković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radnički Niš 58%, Sloga Obrenovac 42%.
Radnički Niš - Sloga Obrenovac 2:0

56e minuut.
Bozoljac kopt de bal weg. Klungelig pakt Poleksić de bal. Divić is nu in balbezit. Divić draait met de bal, schiet en ... Reljić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Mićić trapt de bal weg van het doel. Inworp. Njego met de inworp. Bojanić is nu in balbezit. Bojanić geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radnički Niš 49%, Sloga Obrenovac 51%.
Radnički Niš - Sloga Obrenovac 2:0