Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Slavija Beograd Kikinda
Normal Tactiek Attack
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Inworp. Balšić met de inworp. Vacić probeert naar een medespeler te passen. Langović geeft de bal voor. Nemeček kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Vučinić rent richting de bal. Vučinić met een sublieme pass. Nemeček rent richting de bal. Nemeček schiet op doel. Stevanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Slavija Beograd - Kikinda 0:1

23e minuut.
Vacić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vacić met een sublieme pass. Igumanović is nu in balbezit. Nenezić verovert de bal door een tackle van achteren. Nenezić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ðelmaš verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Krunić neemt de hoekschop. Langović rent richting de bal. Langović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Slavija Beograd - Kikinda 1:1

42e minuut.
Bukvić heeft problemen om de bal te vangen. Nemeček is nu in balbezit. Bukvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalipagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalipagić geeft een lange en hoge pass. Stevanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Nenezić rent richting de bal. Nenezić haalt uit met een fantastische trap. Daar is Vitakić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nenezić onderschept slim de pass. Nenezić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Slavija Beograd 55%, Kikinda 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Slavija Beograd - Kikinda 1:1

52e minuut.
Igumanović verovert de bal door een tackle van achteren. Igumanović speelt de bal door. Fejsa geeft een lange en hoge pass. Bokan rent richting de bal. Bokan draait met de bal, schiet en ... Stevanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Vučinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučinić speelt de bal door. Dalipagić speelt de bal door. Nemeček rent richting de bal. Nemeček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Slavija Beograd - Kikinda 1:2

84e minuut.
Dalipagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalipagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalipagić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Slavija Beograd 65%, Kikinda 35%.
FK Slavija Beograd - Kikinda 1:2