Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dunav Aranđelovac FK Slavija Beograd
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 15.5
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Vasilić is nu in balbezit. Vasilić geeft de bal voor. Nezirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakić schiet op doel. Stevanović bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Vacić de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Nešić kan de bal niet met de borst controleren. Zakić is nu in balbezit. Nešić begaat een overtreding. Nešić krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Šljiva speelt de bal door. Zakić is nu in balbezit. Zakić passt de bal in één keer door. Ignjatov rent richting de bal. Ignjatov haalt uit met een fantastische trap. Stevanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Zakić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pejanović komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Šljiva speelt de bal door. Zekić is nu in balbezit. Vacić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vacić krijgt een gele kaart.

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zekić zal de hoekschop nemen. Jakovljević kopt de bal weg. Pejanović rent richting de bal. Pejanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Aranđelovac - FK Slavija Beograd 1:0

45e minuut.
Jakovljević geeft een lange en hoge pass. Šljiva heeft problemen om de bal te vangen. Nenezić is nu in balbezit. Nešić is nu in balbezit. Nešić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunav Aranđelovac 50%, FK Slavija Beograd 50%.
Dunav Aranđelovac - FK Slavija Beograd 1:0

61e minuut.
Kraljević geeft de bal voor. Inworp. Langović met de inworp. Nešić is nu in balbezit. Nešić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Vlaović passt de bal met de wreef. Šljiva probeert naar een medespeler te passen. Vukomanović heeft problemen om de bal te vangen. Bukvić is nu in balbezit. Bukvić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dunav Aranđelovac - FK Slavija Beograd 1:1

67e minuut.
Bukvić rent richting de bal. Bukvić speelt de bal door. Nešić rent richting de bal. Nenezić rent richting de bal. Nenezić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunav Aranđelovac 59%, FK Slavija Beograd 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dunav Aranđelovac - FK Slavija Beograd 1:1