Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dunav Aranđelovac Копчић Поље
Normal Tactiek 4123
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
17 gemiddelde waardering 30.1
weak Schieten good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Defensor met een sublieme pass. Klungelig pakt Kruszczyński de bal. Kruszczyński passt de bal zonder na te denken. Defensor bereikt de bal nog maar net als eerste. Defensor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Vukomanović passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Kruszczyński de bal onder controle te krijgen. Radeta met een sublieme pass. Kruszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszczyński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Stań met de inworp. Daar is Radeta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radeta geeft de bal voor. Defensor is nu in balbezit. Defensor draait met de bal, schiet en ... Kadija kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Defensor met een sublieme pass. Kraljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszczyński rent richting de bal. Defensor is nu in balbezit. Defensor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Daar is Vukomanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radeta rent richting de bal. Radeta met een sublieme pass. Defensor is nu in balbezit. Defensor haalt uit met een fantastische trap. Kadija probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Aranđelovac - Копчић Поље 0:1

32e minuut.
Vukomanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nezirović controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kruszczyński. Kruszczyński krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Defensor heeft problemen om de bal te vangen. Defensor geeft de bal voor. Kruszczyński is nu in balbezit. Kruszczyński haalt uit met een fantastische trap. Kadija maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Aranđelovac - Копчић Поље 0:2

43e minuut.
Aleksić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bodiroga komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Veljić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šljiva. Veljić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mrkšić komt het veld opgelopen. Trupav komt het veld opgelopen. Czerembor komt het veld opgelopen. Sęp komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunav Aranđelovac 69%, Копчић Поље 31%.
Dunav Aranđelovac - Копчић Поље 0:2

50e minuut.
Mićević is nu in balbezit. Bodiroga onderschept slim de pass. Bodiroga passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Defensor de bal. Defensor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Aranđelovac - Копчић Поље 0:3

54e minuut.
Daar is Kraljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trupav onderschept slim de pass. Defensor bereikt de bal nog maar net als eerste. Defensor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Veljić is nu in balbezit. Veljić speelt de bal door. Defensor speelt de bal door. Trupav rent richting de bal. Trupav schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Boskić geeft de bal voor. Trupav rent richting de bal. Kraljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Trupav onderschept slim de pass. Trupav schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Defensor bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Trupav, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Defensor bereikt de bal nog maar net als eerste. Trupav is nu in balbezit. Trupav haalt uit met een fantastische trap. Kadija bokst de bal weg.

81e minuut.
Trupav bereikt de bal nog maar net als eerste. Trupav passt de bal met de wreef. Defensor rent richting de bal. Defensor draait met de bal, schiet en ... Karić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Kraljević geeft de bal voor. Czerembor kopt de bal weg. Vukomanović probeert de bal met de borst te controleren. Radeta verovert de bal door een tackle van achteren. Radeta geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Bodiroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodiroga speelt de bal door. Trupav bereikt de bal nog maar net als eerste. Trupav haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kraljević de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Defensor rent richting de bal. Defensor schiet op doel. Kadija probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Aranđelovac - Копчић Поље 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunav Aranđelovac 77%, Копчић Поље 23%.
Dunav Aranđelovac - Копчић Поље 0:4