Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:13
  • Competitiewedstrijd: III Liga.01
  • Stadion: Kikinda Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
Kikinda gradski park
Attack Tactiek non
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 52.4
poor Schieten incredible
weak Passen good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Bodin passt de bal in één keer door. Pargalatsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Fejsa zijn tegenspeler op de grond. Fejsa is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

4e minuut.
Ružić is nu in balbezit. Ružić met een sublieme pass. Klungelig pakt Ćetković de bal. Ružić is nu in balbezit. Ružić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lešević zal de hoekschop nemen. Ružić rent richting de bal. Ružić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Todorović speelt de bal door. Ćetković is nu in balbezit. Ćetković geeft een lange en hoge pass. Ružić rent richting de bal. Ružić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kikinda - gradski park 0:1

11e minuut.
Borisavljević is nu in balbezit. Pargalatsos rent richting de bal. Borisavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pargalatsos onderschept slim de pass. Pargalatsos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kikinda - gradski park 0:2

15e minuut.
Ðelmaš kan de bal niet met de borst controleren. Todorović rent richting de bal. Todorović passt de bal met de wreef. Pargalatsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pargalatsos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Igumanović bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Moşneguţu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Ružić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ružić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Inworp. Lešević met de inworp. Pargalatsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pargalatsos schiet op doel. Jelkić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Daar is Ružić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kikinda - gradski park 0:3

19e minuut.
Daar is Ružić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ružić met een sublieme pass. Lešević speelt de bal door. Pargalatsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pargalatsos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Borisavljević verovert de bal door een tackle van achteren. Borisavljević speelt de bal door. Bodin met een sublieme pass. Ružić rent richting de bal. Ružić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Zečević speelt de bal door. Lešević is nu in balbezit. Lešević probeert naar een medespeler te passen. Ružić probeert naar een medespeler te passen. Moşneguţu met een sublieme pass. Jelkić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pargalatsos is nu in balbezit. Pargalatsos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kikinda - gradski park 0:4

27e minuut.
Todorović geeft de bal voor. Vitakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pargalatsos onderschept slim de pass. Pargalatsos schiet op doel. Jelkić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kikinda - gradski park 0:5

31e minuut.
Vitakić is nu in balbezit. Pargalatsos onderschept slim de pass. Pargalatsos passt de bal zonder na te denken. Ružić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ružić haalt uit met een fantastische trap. Jelkić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kikinda - gradski park 0:6

34e minuut.
Pargalatsos probeert naar een medespeler te passen. Ružić rent richting de bal. Ružić passt de bal in één keer door. Ćetković rent richting de bal. Ćetković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pargalatsos speelt de bal door. Todorović probeert naar een medespeler te passen. Ćetković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ružić is nu in balbezit. Ružić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bossolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Todorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Todorović passt de bal met de wreef. Ružić rent richting de bal. Ružić schiet op doel. Jelkić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Pargalatsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pargalatsos geeft de bal voor. Borisavljević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ćetković is nu in balbezit. Ćetković draait met de bal, schiet en ... Jelkić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Inworp. Guša komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Vitakić onderschept slim de pass. Pargalatsos rent richting de bal. Pargalatsos passt de bal met de wreef. Ružić is nu in balbezit. Ružić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kikinda - gradski park 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kikinda 79%, gradski park 21%.
Kikinda - gradski park 0:7

46e minuut.
Todorović onderschept slim de pass. Pargalatsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pargalatsos passt de bal in één keer door. Ružić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ružić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Dalipagić kopt de bal weg. Lešević speelt de bal door. Ružić is nu in balbezit. Pargalatsos is nu in balbezit. Pargalatsos schiet op doel. Jelkić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kikinda - gradski park 0:8

49e minuut.
Lešević passt de bal met de wreef. Ružić heeft problemen om de bal te vangen. Pargalatsos rent richting de bal. Pargalatsos draait met de bal, schiet en ... Jelkić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kikinda - gradski park 0:9

51e minuut.
Guša is nu in balbezit. Guša passt de bal in één keer door. Ružić heeft problemen om de bal te vangen. Ružić draait met de bal, schiet en ... Jelkić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kikinda - gradski park 0:10

53e minuut.
Dalipagić is nu in balbezit. Todorović onderschept slim de pass. Todorović passt de bal zonder na te denken. Pargalatsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pargalatsos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Guša bereikt de bal nog maar net als eerste. Guša passt de bal zonder na te denken. Pargalatsos rent richting de bal. Ružić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ružić schiet op doel. Jelkić bokst de bal weg. Borisavljević kopt de bal weg. Klungelig pakt Ðelmaš de bal. Guša rent richting de bal. Guša draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Jelkić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Vitakić bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Kikinda - gradski park 0:11

59e minuut.
Pargalatsos is nu in balbezit. Pargalatsos passt de bal zonder na te denken. Ružić rent richting de bal. Ružić schiet op doel. Jelkić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kikinda - gradski park 0:12

61e minuut.
Dalipagić met een sublieme pass. Guša bereikt de bal nog maar net als eerste. Guša probeert naar een medespeler te passen. Pargalatsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pargalatsos schiet op doel. Jelkić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Dalipagić is nu in balbezit. Bossolo onderschept slim de pass. Bossolo met een sublieme pass. Guša bereikt de bal nog maar net als eerste. Guša haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kikinda - gradski park 0:13

62e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Jelkić niet meer kan verder spelen. Milović komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Todorović met een sublieme pass. Klungelig pakt Ružić de bal. Ružić passt de bal zonder na te denken. Pargalatsos heeft problemen om de bal te vangen. Pargalatsos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Todorović rent richting de bal. Todorović passt de bal met de wreef. Pargalatsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pargalatsos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kikinda - gradski park 0:14

67e minuut.
Pargalatsos is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borisavljević met een snelle inworp. Ružić probeert de bal met de borst te controleren. Ružić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Moşneguţu probeert naar een medespeler te passen. Todorović rent richting de bal. Todorović passt de bal zonder na te denken. Ružić is nu in balbezit. Ružić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Todorović rent richting de bal. Todorović passt de bal in één keer door. Lešević probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pargalatsos de bal. Pargalatsos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Vitakić geeft een hoge lob. Inworp. Moşneguţu met de inworp. Klungelig pakt Guša de bal. Guša geeft een hoge lob. Milović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ružić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kikinda - gradski park 0:15

79e minuut.
Dalipagić probeert naar een medespeler te passen. Ðelmaš heeft problemen om de bal te vangen. Guša verovert de bal door een tackle van achteren. Guša haalt uit met een fantastische trap. Milović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kikinda - gradski park 0:16

84e minuut.
Zečević bereikt de bal nog maar net als eerste. Zečević geeft een lange en hoge pass. Ružić kopt de bal weg. Guša is nu in balbezit. Guša haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ðelmaš met een sublieme pass. Zečević geeft de bal voor. Daar is Ružić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ružić haalt uit met een fantastische trap. Milović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kikinda - gradski park 0:17

87e minuut.
Guša verovert de bal door een tackle van achteren. Ružić is nu in balbezit. Ružić passt de bal in één keer door. Pargalatsos rent richting de bal. Pargalatsos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kikinda - gradski park 0:18

90e minuut.
Borisavljević geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lešević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pargalatsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pargalatsos geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kikinda 84%, gradski park 16%.
Kikinda - gradski park 0:18