Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Kosovska Mitrovica Dunav Obrenovac
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Ćurko geeft de bal voor. Vasović rent richting de bal. Miljević legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vasović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bogosavljević neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Kosovska Mitrovica - Dunav Obrenovac 1:0

13e minuut.
Barić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vasović met de inworp. Bogosavljević is nu in balbezit. Bogosavljević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Mirić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdelar begaat een overtreding. Mirić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pavličević zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mihailović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivić verovert de bal door een tackle van achteren. Ivić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ćurko passt de bal zonder na te denken. Kuljača rent richting de bal. Ivić onderschept slim de pass. Ivić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Kosovska Mitrovica - Dunav Obrenovac 2:0

42e minuut.
Torbica probeert naar een medespeler te passen. Matović rent richting de bal. Zdelar rent richting de bal. Zdelar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Kosovska Mitrovica - Dunav Obrenovac 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Kosovska Mitrovica 41%, Dunav Obrenovac 59%.
Dinamo Kosovska Mitrovica - Dunav Obrenovac 2:1

85e minuut.
Kuljača speelt de bal door. Mirić is nu in balbezit. Mirić met een sublieme pass. Bogosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogosavljević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Kosovska Mitrovica 49%, Dunav Obrenovac 51%.
Dinamo Kosovska Mitrovica - Dunav Obrenovac 2:1