Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crvena Zvezda Pirot OFK Priboj
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Milutinović is nu in balbezit. Boloban onderschept slim de pass. Boloban met een sublieme pass. Ðujić is nu in balbezit. Ðujić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Stupar kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lupulesku de bal onder controle te krijgen. Milačić speelt de bal door. Ðujić is nu in balbezit. Ðujić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Šaponja passt de bal in één keer door. Milutinović is nu in balbezit. Milutinović passt de bal in één keer door. Vukušić rent richting de bal. Vukušić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Krstanović rent richting de bal. Milutinović onderschept slim de pass. Milutinović haalt uit met een fantastische trap. Šarac probeert de bal aan de voet te houden. Kadija probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Pirot - OFK Priboj 1:0

40e minuut.
Balšić geeft een lange en hoge pass. Naglić kopt de bal weg. Milačić heeft problemen om de bal te vangen. Ðujić rent richting de bal. Ðujić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Crvena Zvezda Pirot - OFK Priboj 1:1

42e minuut.
Balšić passt de bal met de wreef. Krstanović is nu in balbezit. Krstanović geeft de bal voor. Ðujić rent richting de bal. Ðujić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Pirot - OFK Priboj 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crvena Zvezda Pirot 42%, OFK Priboj 58%.
Crvena Zvezda Pirot - OFK Priboj 1:2

54e minuut.
Krstanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milutinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krstanović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Krstanović krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Milutinović rent richting de bal. Trivić is nu in balbezit. Trivić passt de bal zonder na te denken. Ðujić is nu in balbezit. Ðujić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Bukvić speelt de bal door. Milutinović rent richting de bal. Milutinović passt de bal in één keer door. Vukušić is nu in balbezit. Vukušić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crvena Zvezda Pirot 41%, OFK Priboj 59%.
Crvena Zvezda Pirot - OFK Priboj 1:2