Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Železničar Ćuprija fc kisach
Normal Tactiek 352 K
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.2 gemiddelde waardering 35.8
matig Schieten goed
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Avalić speelt de bal door. Golić rent richting de bal. Golić geeft een lange en hoge pass. Važić bereikt de bal nog maar net als eerste. Važić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Stajkovac kopt de bal weg. Avalić heeft problemen om de bal te vangen. Avalić geeft de bal voor. Važić bereikt de bal nog maar net als eerste. Važić draait met de bal, schiet en ... Masnikosić bokst de bal weg. Mamukashvili is nu in balbezit. Mamukashvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Železničar Ćuprija - fc kisach 0:1

12e minuut.
Važić bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolan met een sublieme pass. Mamukashvili rent richting de bal. Mamukashvili haalt uit met een fantastische trap. Labudović probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Važić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stuparević komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Calderé zal de hoekschop nemen. Stajkovac probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Železničar Ćuprija - fc kisach 0:2

19e minuut.
Mamukashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Mamukashvili passt de bal zonder na te denken. Stuparević rent richting de bal. Stuparević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Klungelig pakt Jović de bal. Avalić speelt de bal door. Mamukashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamukashvili schiet op doel. Masnikosić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Železničar Ćuprija - fc kisach 0:3

29e minuut.
Horváth geeft de bal voor. Daar is Mamukashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labudović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamukashvili onderschept slim de pass. Mamukashvili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Stajkovac geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Horváth met een snelle inworp. Odolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolan geeft een hoge lob. Masnikosić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Železničar Ćuprija 72%, fc kisach 28%.
Železničar Ćuprija - fc kisach 0:3

51e minuut.
Kostadinović speelt de bal door. Avalić met een sublieme pass. Horváth met een sublieme pass. Stuparević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuparević haalt uit met een fantastische trap. Masnikosić bokst de bal weg.

55e minuut.
Golić passt de bal zonder na te denken. Odolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kostadinović krijgt een gele kaart. Odolan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Avalić wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Janjatović kopt de bal weg. Stojadinović probeert de bal met de borst te controleren. Pavlica verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlica schiet op doel. Toso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Železničar Ćuprija - fc kisach 1:3

62e minuut.
Avalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Avalić speelt de bal door. Horváth speelt de bal door. Stuparević is nu in balbezit. Stuparević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Daar is Horváth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horváth speelt de bal door. Mamukashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamukashvili haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Labudović de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kostadinović speelt de bal door. Janjatović is nu in balbezit. Janjatović passt de bal met de wreef. Pavlica is nu in balbezit. Pavlica schiet op doel. Toso bokst de bal weg.

78e minuut.
Bregović geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calderé met een snelle inworp. Odolan is nu in balbezit. Odolan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Avalić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mamukashvili de bal. Mamukashvili passt de bal met de wreef. Stuparević is nu in balbezit. Stuparević schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Železničar Ćuprija 64%, fc kisach 36%.
Železničar Ćuprija - fc kisach 1:3