Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 19:14
  • Competitiewedstrijd: III Liga.02
  • Stadion: fc kisach Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 4000
fc kisach Železničar Ćuprija
352 K Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
19 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 19.3
solid Schieten average
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Kostadinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinović geeft een hoge lob. Inworp. Calderé met een snelle inworp. Odolan met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kisach - Železničar Ćuprija 1:0

8e minuut.
Vuletić is nu in balbezit. Golić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuletić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Golić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Golić met een snel genomen vrije trap. Važić is nu in balbezit. Važić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kisach - Železničar Ćuprija 2:0

12e minuut.
Avalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Avalić geeft de bal voor. Važić rent richting de bal. Važić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kisach - Železničar Ćuprija 3:0

19e minuut.
Vujević is nu in balbezit. Vujević passt de bal met de wreef. Horváth geeft een hoge lob. Mamukashvili heeft problemen om de bal te vangen. Mamukashvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kisach - Železničar Ćuprija 4:0

23e minuut.
Jovel verovert de bal door een tackle van achteren. Jovel geeft de bal voor. Mamukashvili kopt de bal weg. Važić is nu in balbezit. Važić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Stajkovac geeft een lange en hoge pass. Tabaković heeft problemen om de bal te vangen. Avalić kopt de bal weg. Daar is Mamukashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mamukashvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Doeltrap. Masnikosić met een harde bal richting middenveld. Kostadinović kan de bal niet met de borst controleren. Mamukashvili rent richting de bal. Mamukashvili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Calderé geeft een lange en hoge pass. Mamukashvili rent richting de bal. Mamukashvili passt de bal met de wreef. Važić bereikt de bal nog maar net als eerste. Važić geeft een hoge lob. Masnikosić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Mamukashvili rent richting de bal. Mamukashvili speelt de bal door. Važić is nu in balbezit. Odolan is nu in balbezit. Odolan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kisach 21%, Železničar Ćuprija 79%.
fc kisach - Železničar Ćuprija 4:0

51e minuut.
Mirošević is nu in balbezit. Odolan verovert de bal door een tackle van achteren. Odolan passt de bal zonder na te denken. Mamukashvili rent richting de bal. Mamukashvili haalt uit met een fantastische trap. Masnikosić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kisach - Železničar Ćuprija 5:0

60e minuut.
Mamukashvili rent richting de bal. Mamukashvili passt de bal met de wreef. Odolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamukashvili is nu in balbezit. Mamukashvili schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Horváth zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Avalić geeft een hoge lob. Mamukashvili maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bregović passt de bal met de wreef. Janjatović is nu in balbezit. Janjatović passt de bal zonder na te denken. Pavlica is nu in balbezit. Pavlica haalt uit met een fantastische trap. Toso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kisach - Železničar Ćuprija 5:1

81e minuut.
Toso trapt de bal weg. Odolan is nu in balbezit. Odolan speelt de bal door. Važić is nu in balbezit. Važić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kisach - Železničar Ćuprija 6:1

83e minuut.
Labudović geeft een hoge lob. Važić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Odolan is nu in balbezit. Važić rent richting de bal. Važić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kisach - Železničar Ćuprija 7:1

88e minuut.
Daar is Mamukashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bregović bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolan verovert de bal door een tackle van achteren. Mamukashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamukashvili schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Mirošević is nu in balbezit. Odolan verovert de bal door een tackle van achteren. Odolan passt de bal in één keer door. Mamukashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamukashvili schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Važić passt de bal met de wreef. Daar is Odolan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odolan passt de bal in één keer door. Mamukashvili is nu in balbezit. Mamukashvili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kisach 35%, Železničar Ćuprija 65%.
fc kisach - Železničar Ćuprija 7:1