Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mapetovci Sloga Istočno Sarajevo
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.2
hopeloos Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


23e minuut.
Vidović is nu in balbezit. Vidović speelt de bal door. Topić is nu in balbezit. Anić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mapetovci - Sloga Istočno Sarajevo 0:1

25e minuut.
Daar is Ðekić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obrenović rent richting de bal. Obrenović speelt de bal door. Mijatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijatov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Obrenović geeft een hoge lob. Vojvodić heeft problemen om de bal te vangen. Anić rent richting de bal. Drulić rent richting de bal. Drulić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Pjanović de bal onder controle te krijgen. Vidović bereikt de bal nog maar net als eerste. Žigić verovert de bal door een tackle van achteren. Žigić schiet op doel. Simić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tomić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mapetovci - Sloga Istočno Sarajevo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mapetovci 53%, Sloga Istočno Sarajevo 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mapetovci - Sloga Istočno Sarajevo 1:1

46e minuut.
Drulić rent richting de bal. Drulić passt de bal in één keer door. Barbulov heeft problemen om de bal te vangen. Mijatov onderschept slim de pass. Mijatov draait met de bal, schiet en ... Tomić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Trbović kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gazivoda de bal onder controle te krijgen. Anić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mapetovci - Sloga Istočno Sarajevo 1:2

83e minuut.
Vojvodić geeft de bal voor. Barbulov geeft de bal voor. Zdravković bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdravković geeft een lange en hoge pass. Obrenović kopt de bal weg. Tomić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mapetovci 32%, Sloga Istočno Sarajevo 68%.
Mapetovci - Sloga Istočno Sarajevo 1:2