Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:18
  • Competitiewedstrijd: III Liga.02
  • Stadion: Mačići Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3049
Mačići Soko Kikinda
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 21.2
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Kuljović rent richting de bal. Mihalić verovert de bal door een tackle van achteren. Vuković rent richting de bal. Mihalić verovert de bal door een tackle van achteren. Mihalić haalt uit met een fantastische trap. Čvorkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Pecikozić geeft een lange en hoge pass. Matanović kopt de bal weg. Mladenov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dimić is nu in balbezit. Dimić schiet op doel. Čvorkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pecikozić met een harde bal richting middenveld. Pančić kopt de bal weg. Dimić is nu in balbezit. Dimić schiet op doel. Čvorkov bokst de bal weg.

18e minuut.
Mihalić onderschept slim de pass. Mladenov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mihalić raakt geblesseerd tijdens het duel. Pančić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Pecikozić de bal. Dimić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Rašetić onderschept slim de pass. Rašetić speelt de bal door. Pančić speelt de bal door. Dimić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimić schiet op doel. Čvorkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mačići 60%, Soko Kikinda 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mačići - Soko Kikinda 0:0

66e minuut.
Klungelig pakt Pančić de bal. Kuljović onderschept slim de pass. Kuljović met een sublieme pass. Mihalić rent richting de bal. Mihalić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mačići - Soko Kikinda 0:1

87e minuut.
Mladenov rent richting de bal. Mladenov met een sublieme pass. Tanasijević rent richting de bal. Botić bereikt de bal nog maar net als eerste. Botić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mačići 42%, Soko Kikinda 58%.
Mačići - Soko Kikinda 0:1