Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sloga Istočno Sarajevo fc kisach
Normal Tactiek 352 K
38% Balbezit 62%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 35
slecht Schieten goed
zwak Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


5e minuut.
Horváth probeert naar een medespeler te passen. Odolan is nu in balbezit. Odolan met een sublieme pass. Mamukashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamukashvili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Vidović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuparević onderschept slim de pass. Stuparević speelt de bal door. Mamukashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamukashvili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Odolan passt de bal zonder na te denken. Mamukashvili met een sublieme pass. Stuparević heeft problemen om de bal te vangen. Stuparević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Istočno Sarajevo - fc kisach 0:1

16e minuut.
Odolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Odolan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Avalić met een snel genomen vrije trap. Barbulov controleert de bal met de borst. Mamukashvili rent richting de bal. Mamukashvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Istočno Sarajevo - fc kisach 0:2

43e minuut.
Mamukashvili passt de bal zonder na te denken. Odolan rent richting de bal. Odolan passt de bal in één keer door. Stuparević is nu in balbezit. Stuparević schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mamukashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbulov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barbulov krijgt een gele kaart. Mamukashvili is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stuparević neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Istočno Sarajevo - fc kisach 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sloga Istočno Sarajevo 77%, fc kisach 23%.
Sloga Istočno Sarajevo - fc kisach 0:3

49e minuut.
Simić geeft de bal voor. Inworp. Avalić met de inworp. Horváth rent richting de bal. Horváth geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Barbulov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calderé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Odolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolan geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Istočno Sarajevo - fc kisach 0:4

64e minuut.
Horváth is nu in balbezit. Horváth geeft een lange en hoge pass. Radosavljević rent richting de bal. Mamukashvili is nu in balbezit. Mamukashvili schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Istočno Sarajevo - fc kisach 0:5

68e minuut.
Daar is Horváth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horváth geeft een hoge lob. Klungelig pakt Barbulov de bal. Mamukashvili is nu in balbezit. Mamukashvili draait met de bal, schiet en ... Tomić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Istočno Sarajevo - fc kisach 0:6

72e minuut.
Odolan geeft de bal voor. Simić kopt de bal weg. Odolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolan draait met de bal, schiet en ... Tomić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Istočno Sarajevo - fc kisach 0:7

75e minuut.
Stojadinović met een sublieme pass. Avalić met een sublieme pass. Horváth is nu in balbezit. Horváth passt de bal zonder na te denken. Mamukashvili bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Istočno Sarajevo - fc kisach 0:8

82e minuut.
Horváth kopt de bal weg. Odolan rent richting de bal. Odolan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Stuparević de bal. Stuparević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Calderé is nu in balbezit. Calderé speelt de bal door. Mamukashvili rent richting de bal. Mamukashvili schiet op doel. Tomić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Istočno Sarajevo - fc kisach 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sloga Istočno Sarajevo 66%, fc kisach 34%.
Sloga Istočno Sarajevo - fc kisach 0:9