Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kucke sa Medaka Crvena Zvezda Lebane
3 igraca u polju Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
88% Spel op eigen helft 12%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 16.7
zeer goed Schieten waardeloos
goed Passen waardeloos
goed Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Milovanov is nu in balbezit. Gurović is nu in balbezit. Radmilović begaat een overtreding. Radmilović krijgt een gele kaart. Gurović raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

16e minuut.
Backović met de inworp. Šešlija is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Lazić ... Strafschop! Directe rode kaart, Lazić moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lazić schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Šešlija raakt geblesseerd tijdens het duel. Šešlija kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Obrenov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Backović met een snelle inworp. Šešlija bereikt de bal nog maar net als eerste. Šešlija draait met de bal, schiet en ... Šakota bokst de bal weg.

21e minuut.
Gavrilović rent richting de bal. Gavrilović geeft de bal voor. Njegić is nu in balbezit. Njegić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kucke sa Medaka - Crvena Zvezda Lebane 0:1

26e minuut.
Brkljač bereikt de bal nog maar net als eerste. Brkljač passt de bal zonder na te denken. Backović speelt de bal door. Šešlija is nu in balbezit. Šešlija schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Đuričko bereikt de bal nog maar net als eerste. Šešlija rent richting de bal. Đuričko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šešlija roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Šešlija kan niet meer verder spelen. Japundžić komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Milinković passt de bal in één keer door. Daar is Japundžić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Njegić rent richting de bal. Njegić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kucke sa Medaka 93%, Crvena Zvezda Lebane 7%.
Kucke sa Medaka - Crvena Zvezda Lebane 0:1

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gavrilović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Backović kopt de bal weg. Daar is Japundžić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Japundžić draait met de bal, schiet en ... Šakota verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Backović met een snelle inworp. Japundžić rent richting de bal. Japundžić haalt uit met een fantastische trap. Šakota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Milinković geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Backović met een snelle inworp. Japundžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Japundžić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Milinković geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Backović met een snelle inworp. Japundžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Japundžić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Japundžić probeert naar een medespeler te passen. Radman bereikt de bal nog maar net als eerste. Radman geeft een lange en hoge pass. Đuričko bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Radmilović rent richting de bal. Brkljač is nu in balbezit. Đuričko verovert de bal door een tackle van achteren. Đuričko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kucke sa Medaka - Crvena Zvezda Lebane 1:1

84e minuut.
Pejanović is nu in balbezit. Pejanović met een sublieme pass. Brkljač rent richting de bal. Davidov onderschept slim de pass. Davidov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucke sa Medaka - Crvena Zvezda Lebane 2:1

90e minuut.
Šakota met een sublieme pass. Milinković kopt de bal weg. Njegić rent richting de bal. Njegić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kucke sa Medaka 83%, Crvena Zvezda Lebane 17%.
Kucke sa Medaka - Crvena Zvezda Lebane 2:1