Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crvena Zvezda Lebane Kucke sa Medaka
Normal Tactiek 4-3-3
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 47.3
poor Schieten very good
hopeless Passen solid
hopeless Verdedigen adequate


3e minuut.
Šakota met een snelle inworp. Daar is Davidov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šešlija is nu in balbezit. Davidov onderschept slim de pass. Šakota geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Davidov is nu in balbezit. Davidov met een sublieme pass. Vukosavljević probeert naar een medespeler te passen. Đuričko is nu in balbezit. Đuričko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Pejanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazić onderschept slim de pass. Lazić met een sublieme pass. Đuričko is nu in balbezit. Đuričko haalt uit met een fantastische trap. Cvejanov bokst de bal weg. Obrenov is nu in balbezit. Obrenov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Lazić is nu in balbezit. Đuričko rent richting de bal. Đuričko passt de bal in één keer door. Obrenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Lebane - Kucke sa Medaka 0:1

11e minuut.
Šakota passt de bal met de wreef. Radmilović rent richting de bal. Lazić onderschept slim de pass. Lazić geeft een lange en hoge pass. Obrenov kopt de bal weg. Cvejanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Lazić rent richting de bal. Lazić passt de bal met de wreef. Đuričko rent richting de bal. Đuričko draait met de bal, schiet en ... Cvejanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Lebane - Kucke sa Medaka 0:2

17e minuut.
Inworp. Lugosi met een snelle inworp. Davidov probeert naar een medespeler te passen. Đuričko rent richting de bal. Đuričko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Lazić rent richting de bal. Lazić passt de bal zonder na te denken. Đuričko is nu in balbezit. Đuričko draait met de bal, schiet en ... Cvejanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Lebane - Kucke sa Medaka 0:3

22e minuut.
Pejanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričko verovert de bal door een tackle van achteren. Đuričko geeft de bal voor. Obrenov krijgt zijn hoofd ertegen. Cvejanov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lazić rent richting de bal. Lazić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Lebane - Kucke sa Medaka 0:4

28e minuut.
Obrenov passt de bal in één keer door. Lazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazić passt de bal in één keer door. Đuričko is nu in balbezit. Đuričko draait met de bal, schiet en ... Cvejanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Lebane - Kucke sa Medaka 0:5

35e minuut.
Gavrilović passt de bal met de wreef. Radmilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radmilović passt de bal in één keer door. Davidov controleert de bal met de borst. Davidov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Lebane - Kucke sa Medaka 0:6

36e minuut.
Đuričko onderschept slim de pass. Lazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenov rent richting de bal. Lazić rent richting de bal. Lazić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Lebane - Kucke sa Medaka 0:7

38e minuut.
Davidov rent richting de bal. Davidov passt de bal in één keer door. Obrenov met een sublieme pass. Daar is Lazić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Cvejanov trapt de bal weg van het doel. Davidov met een sublieme pass. Lazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazić geeft een hoge lob. Đuričko springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Radman rent richting de bal. Obrenov onderschept slim de pass. Obrenov speelt de bal door. Lazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazić draait met de bal, schiet en ... Paal! Cvejanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Đuričko heeft problemen om de bal te vangen. Đuričko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Lebane - Kucke sa Medaka 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crvena Zvezda Lebane 87%, Kucke sa Medaka 13%.
Crvena Zvezda Lebane - Kucke sa Medaka 0:8

46e minuut.
Đuričko bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričko passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lugosi de bal. Lugosi geeft de bal voor. Đuričko krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Lazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazić passt de bal in één keer door. Obrenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Lebane - Kucke sa Medaka 0:9

57e minuut.
Baša rent richting de bal. Baša geeft de bal voor. Obrenov kopt de bal weg. Lazić is nu in balbezit. Lazić geeft de bal voor. Cvejanov bokst de bal weg. Đuričko rent richting de bal. Đuričko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Lebane - Kucke sa Medaka 0:10

59e minuut.
Davidov geeft een hoge lob. Lazić met een sublieme pass. Obrenov is nu in balbezit. Đuričko is nu in balbezit. Đuričko schiet op doel. Cvejanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Obrenov rent richting de bal. Obrenov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Lebane - Kucke sa Medaka 0:11

63e minuut.
Šakota verovert de bal door een tackle van achteren. Šakota geeft de bal voor. Obrenov maakt een snoekduik en kopt de bal. Đuričko heeft problemen om de bal te vangen. Đuričko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Lazić speelt de bal door. Obrenov is nu in balbezit. Obrenov passt de bal zonder na te denken. Đuričko rent richting de bal. Đuričko haalt uit met een fantastische trap. Cvejanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Lebane - Kucke sa Medaka 0:12

84e minuut.
Đuričko rent richting de bal. Lazić is nu in balbezit. Lazić met een sublieme pass. Đuričko bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Lebane - Kucke sa Medaka 0:13

87e minuut.
Lazić speelt de bal door. Đuričko heeft problemen om de bal te vangen. Obrenov is nu in balbezit. Obrenov schiet op doel. Cvejanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Lebane - Kucke sa Medaka 0:14

88e minuut.
Radman rent richting de bal. Lazić onderschept slim de pass. Lazić passt de bal met de wreef. Obrenov rent richting de bal. Obrenov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Lebane - Kucke sa Medaka 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crvena Zvezda Lebane 84%, Kucke sa Medaka 16%.
Crvena Zvezda Lebane - Kucke sa Medaka 0:15