Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:14
  • Competitiewedstrijd: III Liga.02
  • Stadion: Anoeta
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11425
FC Mice United Mačići
Mice dijamaNT Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
22.5 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Bailón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailón speelt de bal door. Klungelig pakt Golubović de bal. Cakić rent richting de bal. Cakić draait met de bal, schiet en ... Čvorkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Obilić met de inworp. Bailón rent richting de bal. Bailón geeft een hoge lob. Cakić rent richting de bal. Cakić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Saltor onderschept slim de pass. Saltor passt de bal zonder na te denken. Cakić is nu in balbezit. Cakić haalt uit met een fantastische trap. Golubović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mice United - Mačići 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mice United 26%, Mačići 74%.
FC Mice United - Mačići 1:0

47e minuut.
Matanović speelt de bal door. Tanasijević heeft problemen om de bal te vangen. Misić is nu in balbezit. Tanasijević verovert de bal door een tackle van achteren. Tanasijević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Bailón rent richting de bal. Bailón geeft de bal voor. Cakić is nu in balbezit. Cakić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mice United - Mačići 2:0

54e minuut.
Mladenov rent richting de bal. Bailón verovert de bal door een tackle van achteren. Bailón speelt de bal door. Saltor is nu in balbezit. Saltor haalt uit met een fantastische trap. Čvorkov bokst de bal weg.

58e minuut.
Cakić rent richting de bal. Cakić geeft een lange en hoge pass. Drakić probeert de bal aan de voet te houden. Saltor bereikt de bal nog maar net als eerste. Saltor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Pilipović geeft een hoge lob. Mladenov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Strugar. Mladenov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mladenov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Matanović is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Milijaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Botić is nu in balbezit. Misić verovert de bal door een tackle van achteren. Tanasijević onderschept slim de pass. Tanasijević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bailón rent richting de bal. Mladenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailón verovert de bal door een tackle van achteren. Strugar bereikt de bal nog maar net als eerste. Strugar geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mice United 31%, Mačići 69%.
FC Mice United - Mačići 2:0