Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Železničar Ćuprija Sloga Istočno Sarajevo
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Janjatović is nu in balbezit. Janjatović passt de bal in één keer door. Barbulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlica verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Železničar Ćuprija - Sloga Istočno Sarajevo 1:0

26e minuut.
Vidović met een sublieme pass. Pavlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pjanović verovert de bal door een tackle van achteren. Janjatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjatović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Železničar Ćuprija 33%, Sloga Istočno Sarajevo 67%.
Železničar Ćuprija - Sloga Istočno Sarajevo 1:0

46e minuut.
Drulić rent richting de bal. Pavlica onderschept slim de pass. Pjanović maakt een afschuwelijke overtreding. Pavlica wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pavlica kan niet meer verder spelen. Malbaša komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Stajkovac is nu in balbezit. Stajkovac passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pjanović met de inworp. Zdravković geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Malbaša is nu in balbezit. Simić bereikt de bal nog maar net als eerste. Malbaša verovert de bal door een tackle van achteren. Malbaša haalt uit met een fantastische trap. Tomić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Malbaša is nu in balbezit. Barbulov verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Železničar Ćuprija - Sloga Istočno Sarajevo 2:0

87e minuut.
Drulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jović verovert de bal door een tackle van achteren. Jović met een sublieme pass. Malbaša bereikt de bal nog maar net als eerste. Malbaša haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Železničar Ćuprija 35%, Sloga Istočno Sarajevo 65%.
Železničar Ćuprija - Sloga Istočno Sarajevo 2:0