Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crvena Zvezda Lebane Mladost Preševo
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Klimović heeft problemen om de bal te vangen. Klimović met een sublieme pass. Bulatović is nu in balbezit. Njegić heeft problemen om de bal te vangen. Njegić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Japundžić kopt de bal weg. Milijaš rent richting de bal. Milijaš passt de bal met de wreef. Miladinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Miladinović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Lebane - Mladost Preševo 0:1

8e minuut.
Milijaš passt de bal met de wreef. Miladinović is nu in balbezit. Met opzet legt Milovanov zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Milovanov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Milovanov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Miladinović raakt geblesseerd tijdens het duel. Klimović komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kastriota passt de bal in één keer door. Milijaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Milijaš met een sublieme pass. Miladinović is nu in balbezit. Miladinović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Miladinović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stanojev komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Brkljač is nu in balbezit. Grnčarov onderschept slim de pass. Grnčarov passt de bal met de wreef. Milijaš is nu in balbezit. Milijaš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crvena Zvezda Lebane 59%, Mladost Preševo 41%.
Crvena Zvezda Lebane - Mladost Preševo 0:1

59e minuut.
Gavrilović geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Klimović de bal onder controle te krijgen. Njegić rent richting de bal. Njegić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Crvena Zvezda Lebane - Mladost Preševo 1:1

82e minuut.
Bulatović passt de bal zonder na te denken. Daar is Pejanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milijaš rent richting de bal. Milijaš draait met de bal, schiet en ... Cvejanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Lebane - Mladost Preševo 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crvena Zvezda Lebane 44%, Mladost Preševo 56%.
Crvena Zvezda Lebane - Mladost Preševo 1:2