Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beli Orlovi Futog fc kisach
Normal Tactiek 352 K
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 36.4
average Schieten good
weak Passen average
poor Verdedigen average


4e minuut.
Avalić passt de bal met de wreef. Horváth is nu in balbezit. Horváth geeft de bal voor. Mamukashvili rent richting de bal. Mamukashvili haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Blagojev kopt de bal weg. Hadži Marković heeft problemen om de bal te vangen. Golić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Golić krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Horváth probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kurbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Horváth. Horváth krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Kovandžić probeert naar een medespeler te passen. Avalić kopt de bal weg. Stanojević heeft problemen om de bal te vangen. Stuparević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuparević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beli Orlovi Futog - fc kisach 0:1

39e minuut.
Golić met een sublieme pass. Mamukashvili is nu in balbezit. Mrdak is nu in balbezit. Mamukashvili onderschept slim de pass. Mamukashvili haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Mamukashvili heeft problemen om de bal te vangen. Mrdak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mamukashvili is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Odolan legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Kovandžić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beli Orlovi Futog - fc kisach 0:2

44e minuut.
Odolan heeft problemen om de bal te vangen. Odolan speelt de bal door. Mamukashvili rent richting de bal. Stuparević rent richting de bal. Stuparević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beli Orlovi Futog 65%, fc kisach 35%.
Beli Orlovi Futog - fc kisach 0:2

50e minuut.
Teodorović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Odolan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odolan passt de bal met de wreef. Mamukashvili rent richting de bal. Mamukashvili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Avalić met een sublieme pass. Daar is Horváth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horváth speelt de bal door. Stuparević is nu in balbezit. Stuparević geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Živanov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Golić met de inworp. Odolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Horváth controleert de bal met de borst. Horváth geeft een hoge lob. Živanov kan de bal niet met de borst controleren. Calderé rent richting de bal. Calderé haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Klungelig pakt Calderé de bal. Calderé geeft de bal voor. Stuparević rent richting de bal. Stuparević draait met de bal, schiet en ... Kovandžić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beli Orlovi Futog - fc kisach 0:3

71e minuut.
Stanojević geeft een lange en hoge pass. Inworp. Horváth met de inworp. Golić bereikt de bal nog maar net als eerste. Golić geeft de bal voor. Kovandžić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mamukashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamukashvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beli Orlovi Futog - fc kisach 0:4

73e minuut.
Stuparević is nu in balbezit. Stuparević geeft de bal voor. Mamukashvili is nu in balbezit. Mamukashvili haalt uit met een fantastische trap. Kovandžić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Avalić verovert de bal door een tackle van achteren. Odolan rent richting de bal. Odolan probeert naar een medespeler te passen. Stuparević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuparević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Calderé geeft een hoge lob. Avalić probeert de bal met de borst te controleren. Avalić passt de bal zonder na te denken. Stuparević is nu in balbezit. Stuparević geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kurbegović probeert de bal aan de voet te houden. Horváth rent richting de bal. Horváth speelt de bal door. Mamukashvili is nu in balbezit. Mamukashvili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Odolan rent richting de bal. Stuparević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuparević passt de bal met de wreef. Mamukashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamukashvili draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kovandžić trapt de bal weg van het doel. Horváth kopt de bal weg. Odolan speelt de bal door. Mamukashvili is nu in balbezit. Mamukashvili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beli Orlovi Futog 78%, fc kisach 22%.
Beli Orlovi Futog - fc kisach 0:4