Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sloga Istočno Sarajevo Soko Kikinda
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 23.1
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Vidović heeft problemen om de bal te vangen. Mihalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðekić rent richting de bal. Mihalić onderschept slim de pass. Mihalić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Istočno Sarajevo - Soko Kikinda 0:1

11e minuut.
Despotović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadoveza is nu in balbezit. Despotović is nu in balbezit. Nadoveza onderschept slim de pass. Nadoveza haalt uit met een fantastische trap. Paal!

16e minuut.
Smolić is nu in balbezit. Pjanović maakt een afschuwelijke overtreding. Smolić raakt geblesseerd tijdens het duel. Pekez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Barbulov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dimić rent richting de bal. Dimić draait met de bal, schiet en ... Tomić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Barbulov trapt de bal weg van het doel. Smolić kopt de bal weg. Ðekić heeft problemen om de bal te vangen. Pančić onderschept slim de pass. Pančić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Zdravković onderschept slim de pass. Zdravković passt de bal zonder na te denken. Asani bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadoveza onderschept slim de pass. Nadoveza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Mihalić haalt uit met een fantastische trap. Simić kopt de bal weg. Vidović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pančić verovert de bal door een tackle van achteren. Pančić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Drulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolić is nu in balbezit. Smolić geeft een hoge lob. Dimić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rajković zal de hoekschop nemen. Fabri is nu in balbezit. Ðekić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fabri raakt geblesseerd tijdens het duel. Mihalić neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Istočno Sarajevo - Soko Kikinda 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sloga Istočno Sarajevo 60%, Soko Kikinda 40%.
Sloga Istočno Sarajevo - Soko Kikinda 0:2

54e minuut.
Barbulov geeft een lange en hoge pass. Pekez is nu in balbezit. Pekez passt de bal met de wreef. Rajković is nu in balbezit. Rajković geeft een lange en hoge pass. Tomić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Dimić de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Istočno Sarajevo - Soko Kikinda 0:3

85e minuut.
Zdravković is nu in balbezit. Zdravković probeert naar een medespeler te passen. Pjanović heeft problemen om de bal te vangen. Mihalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sloga Istočno Sarajevo 48%, Soko Kikinda 52%.
Sloga Istočno Sarajevo - Soko Kikinda 0:3