Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:14
  • Competitiewedstrijd: III Liga.02
  • Stadion: Mapetovci Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3097
Mapetovci Mačići
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 19.2
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Kuljović bereikt de bal nog maar net als eerste. Žigić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuljović bereikt de bal nog maar net als eerste. Botić bereikt de bal nog maar net als eerste. Botić haalt uit met een fantastische trap. Džodić bokst de bal weg. Pletiguz controleert de bal met de borst. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Temunović neemt de hoekschop. Tanasijević krijgt zijn hoofd ertegen. Džodić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Kuljović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijatov verovert de bal door een tackle van achteren. Mladenov rent richting de bal. Mijatov verovert de bal door een tackle van achteren. Mijatov schiet op doel. Čvorkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Golubović probeert de bal aan de voet te houden. Mijatov is nu in balbezit. Mladenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijatov onderschept slim de pass. Mijatov draait met de bal, schiet en ... Čvorkov bokst de bal weg.

35e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Čvorkov niet meer kan verder spelen.

35e minuut.
Divljak met de inworp. Žigić is nu in balbezit. Žigić geeft een lange en hoge pass. Obrenović rent richting de bal. Obrenović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Topić speelt de bal door. Obrenović is nu in balbezit. Obrenović speelt de bal door. Mijatov is nu in balbezit. Mijatov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mapetovci 39%, Mačići 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mapetovci - Mačići 0:0

48e minuut.
Vojvodić heeft problemen om de bal te vangen. Botić bereikt de bal nog maar net als eerste. Botić met een sublieme pass. Tanasijević rent richting de bal. Tanasijević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daar is Kuljović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žigić bereikt de bal nog maar net als eerste. Žigić passt de bal zonder na te denken. Drakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Drakić passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Mapetovci - Mačići 1:0

89e minuut.
Žigić probeert naar een medespeler te passen. Pecikozić rent richting de bal. Kuljović is nu in balbezit. Mijatov verovert de bal door een tackle van achteren. Mijatov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mapetovci 41%, Mačići 59%.
Mapetovci - Mačići 1:0