Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:14
  • Competitiewedstrijd: III Liga.02
  • Stadion: Anoeta
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 11064
FC Mice United Kucke sa Medaka
Mice dijamaNT Tactiek 3 igraca u polju
46% Balbezit 54%
13% Spel op eigen helft 87%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 46.4
weak Schieten very good
weak Passen adequate
weak Verdedigen average


2e minuut.
Strugar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Saltor kopt de bal weg. Milinković onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Obilić zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strugar met de inworp. Saltor is nu in balbezit. Saltor haalt uit met een fantastische trap. Damian probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Cakić heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Obilić met de inworp. Klungelig pakt Leković de bal. Leković probeert naar een medespeler te passen. Strugar bereikt de bal nog maar net als eerste. Strugar passt de bal in één keer door. Damian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Saltor rent richting de bal. Saltor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Žilić is nu in balbezit. Žilić passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Strugar neemt de hoekschop. Saltor maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Obilić neemt de hoekschop. De bal rolt over de achterlijn. Damian trapt de bal weg. Leković rent richting de bal. Leković haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Davidov rent richting de bal. Strugar rent richting de bal. Davidov verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Davidov de bal. Davidov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mice United - Kucke sa Medaka 0:1

35e minuut.
Strugar rent richting de bal. Strugar met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Leković de bal onder controle te krijgen. Cakić rent richting de bal. Cakić draait met de bal, schiet en ... Damian bokst de bal weg. Saltor is nu in balbezit. Saltor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Mice United - Kucke sa Medaka 1:1

39e minuut.
Misić probeert naar een medespeler te passen. Strugar probeert naar een medespeler te passen. Milijaš heeft problemen om de bal te vangen. Milinković onderschept slim de pass. Milinković draait met de bal, schiet en ... Maletić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Milinković is nu in balbezit. Milinković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mice United - Kucke sa Medaka 1:2

45e minuut.
Milinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Obilić verovert de bal door een tackle van achteren. Obilić probeert naar een medespeler te passen. Cakić is nu in balbezit. Cakić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mice United 15%, Kucke sa Medaka 85%.
FC Mice United - Kucke sa Medaka 1:2

47e minuut.
Misić bereikt de bal nog maar net als eerste. Misić geeft een hoge lob. Cakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Mice United - Kucke sa Medaka 2:2

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Damian trapt de bal weg. Obilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinković onderschept slim de pass. Milinković draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mice United - Kucke sa Medaka 2:3

53e minuut.
Leković rent richting de bal. Leković geeft de bal voor. Doeltrap. Damian trapt de bal weg van het doel. Leković kopt de bal weg. Damian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Žilić verovert de bal door een tackle van achteren. Žilić speelt de bal door. Mirosavljević speelt de bal door. Leković is nu in balbezit. Leković draait met de bal, schiet en ... Damian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Francišković rent richting de bal. Misić onderschept slim de pass. Misić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cakić de bal. Cakić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cakić rent richting de bal. Cakić haalt uit met een fantastische trap. Damian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Mice United - Kucke sa Medaka 3:3

78e minuut.
Damian trapt de bal weg. Francišković bereikt de bal nog maar net als eerste. Francišković passt de bal zonder na te denken. Cakić is nu in balbezit. Cakić haalt uit met een fantastische trap. Damian bokst de bal weg. Saltor bereikt de bal nog maar net als eerste. Saltor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mice United - Kucke sa Medaka 4:3

86e minuut.
Davidov passt de bal met de wreef. Žilić is nu in balbezit. Žilić passt de bal zonder na te denken. Cakić rent richting de bal. Cakić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mice United - Kucke sa Medaka 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mice United 11%, Kucke sa Medaka 89%.
FC Mice United - Kucke sa Medaka 5:3