Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kucke sa Medaka Sloga Istočno Sarajevo
3 igraca u polju Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
76% Spel op eigen helft 24%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 19.2
good Schieten weak
solid Passen weak
solid Verdedigen poor


3e minuut.
Klungelig pakt Baša de bal. Zdravković bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdravković passt de bal met de wreef. Nadoveza rent richting de bal. Nadoveza draait met de bal, schiet en ... Damian bokst de bal weg.

7e minuut.
Pjanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov is nu in balbezit. Barbulov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Davidov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Davidov legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucke sa Medaka - Sloga Istočno Sarajevo 1:0

39e minuut.
Simić rent richting de bal. Srdanović onderschept slim de pass. Klungelig pakt Srdanović de bal. Srdanović haalt uit met een fantastische trap. Tomić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Srdanović rent richting de bal. Srdanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucke sa Medaka - Sloga Istočno Sarajevo 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kucke sa Medaka 80%, Sloga Istočno Sarajevo 20%.
Kucke sa Medaka - Sloga Istočno Sarajevo 2:0

51e minuut.
Pavlov speelt de bal door. Milinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinković geeft de bal voor. Šakota rent richting de bal. Šakota schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Šakota bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zdravković met de inworp. Drulić is nu in balbezit. Drulić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Damian trapt de bal weg. Drulić kopt de bal weg. Nadoveza bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadoveza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Pavlov met de inworp. Drulić rent richting de bal. Drulić draait met de bal, schiet en ... Damian probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pavlov zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Milinković de bal. Nadoveza is nu in balbezit. Nadoveza draait met de bal, schiet en ... Damian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Kusovac speelt de bal door. Klungelig pakt Mirosavljević de bal. Davidov rent richting de bal. Davidov schiet op doel. Barbulov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tomić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Barbulov de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucke sa Medaka - Sloga Istočno Sarajevo 3:0

70e minuut.
Davidov is nu in balbezit. Pavlov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Davidov. Davidov krijgt een gele kaart.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tomić met een harde bal richting middenveld. Milinković controleert de bal met de borst. Milinković schiet op doel. Simić probeert de bal aan de voet te houden. Tomić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucke sa Medaka - Sloga Istočno Sarajevo 4:0

84e minuut.
Pjanović geeft de bal voor. Pavlov kopt de bal weg. Vidović is nu in balbezit. Milinković onderschept slim de pass. Milinković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucke sa Medaka - Sloga Istočno Sarajevo 5:0

86e minuut.
Barbulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbulov geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Milinković de bal onder controle te krijgen. Milinković draait met de bal, schiet en ... Tomić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kucke sa Medaka 73%, Sloga Istočno Sarajevo 27%.
Kucke sa Medaka - Sloga Istočno Sarajevo 5:0