Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kucke sa Medaka Železničar Ćuprija
3 igraca u polju Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
81% Spel op eigen helft 19%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 20.5
very good Schieten weak
good Passen poor
very good Verdedigen poor


5e minuut.
Kusovac heeft problemen om de bal te vangen. Tabaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđelkić onderschept slim de pass. Anđelkić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kucke sa Medaka - Železničar Ćuprija 1:0

10e minuut.
Tabaković draait met de bal, schiet en ... Milinković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pavlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kucke sa Medaka - Železničar Ćuprija 1:1

21e minuut.
Inworp. Vuletić met de inworp. Milinković is nu in balbezit. Janjatović onderschept slim de pass. Janjatović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Lazić speelt de bal door. Đuričko bereikt de bal nog maar net als eerste. Baša bereikt de bal nog maar net als eerste. Baša geeft een hoge lob. Pavlica maakt een snoekduik en kopt de bal. Damian bokst de bal weg.

28e minuut.
Milinković probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tabaković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janjatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjatović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Mirošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirošević passt de bal zonder na te denken. Stajkovac is nu in balbezit. Milinković verovert de bal door een tackle van achteren. Milinković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucke sa Medaka - Železničar Ćuprija 2:1

42e minuut.
Kusovac geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tabaković met een snelle inworp. Janjatović heeft problemen om de bal te vangen. Janjatović geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kucke sa Medaka 81%, Železničar Ćuprija 19%.
Kucke sa Medaka - Železničar Ćuprija 2:1

48e minuut.
Bregović probeert naar een medespeler te passen. Milinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinković geeft de bal voor. Anđelkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđelkić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Bregović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregović geeft een lange en hoge pass. Milinković rent richting de bal. Milinković haalt uit met een fantastische trap. Masnikosić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucke sa Medaka - Železničar Ćuprija 3:1

66e minuut.
Đuričko rent richting de bal. Inworp. Vuletić met een snelle inworp. Janjatović is nu in balbezit. Janjatović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Milinković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janjatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjatović probeert naar een medespeler te passen. Pavlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlica haalt uit met een fantastische trap. Damian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Stajkovac raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kunovac komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Đuričko geeft een lange en hoge pass. Šakota is nu in balbezit. Vuletić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vuletić krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Klungelig pakt Baša de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vuletić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janjatović rent richting de bal. Janjatović probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Milinković passt de bal met de wreef. Inworp. Vuletić met een snelle inworp. Janjatović is nu in balbezit. Janjatović geeft een hoge lob. Damian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Davidov passt de bal in één keer door. Mirosavljević is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tabaković met de inworp. Janjatović speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kucke sa Medaka 81%, Železničar Ćuprija 19%.
Kucke sa Medaka - Železničar Ćuprija 3:1