Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:18
  • Competitiewedstrijd: III Liga.03
  • Stadion: ledina Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 25856
odi dedi Компанија Ђ
3 na 3 Tactiek 442
47% Balbezit 53%
80% Spel op eigen helft 20%
4 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 51.2
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen solide
solide Verdedigen matig


3e minuut.
Milošević passt de bal zonder na te denken. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević passt de bal in één keer door. Miljević is nu in balbezit. Miljević draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Kasalica speelt de bal door. Daar is Stričević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stričević met een sublieme pass. Bora rent richting de bal. Bora probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Miljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Miljević draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
odi dedi - Компанија Ђ 0:1

16e minuut.
Inworp. Batez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bjelić rent richting de bal. Miljević verovert de bal door een tackle van achteren. Miljević haalt uit met een fantastische trap. Bašić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bora is nu in balbezit. Bora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
odi dedi - Компанија Ђ 0:2

20e minuut.
Bašić met een sublieme pass. Daar is Radoslav, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radoslav geeft een hoge lob. Sergiejew rent richting de bal. Sergiejew haalt uit met een fantastische trap. Kupcewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Kasalica probeert naar een medespeler te passen. Stričević is nu in balbezit. Stričević passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Miljević de bal. Miljević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Borković speelt de bal door. Bora rent richting de bal. Bora met een sublieme pass. Miljević is nu in balbezit. Miljević schiet op doel. Bašić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Sergiejew controleert de bal met de borst. Milošević probeert naar een medespeler te passen. Malbašić is nu in balbezit. Sergiejew is nu in balbezit. Sergiejew schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kupcewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Kasalica rent richting de bal. Kasalica probeert naar een medespeler te passen. Bora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bora haalt uit met een fantastische trap. Bašić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
odi dedi - Компанија Ђ 0:3

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Batez zal de hoekschop nemen. Miljević kopt de bal weg. Bora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
odi dedi - Компанија Ђ 0:4

30e minuut.
Beňačko geeft een hoge lob. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević passt de bal zonder na te denken. Miljević is nu in balbezit. Miljević draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Pokrajac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokrajac passt de bal met de wreef. Beňačko rent richting de bal. Beňačko geeft een lange en hoge pass. Miljević kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Batez rent richting de bal. Batez probeert naar een medespeler te passen. Miljević speelt de bal door. Bora rent richting de bal. Bora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
odi dedi - Компанија Ђ 0:5

41e minuut.
Batez rent richting de bal. Radoslav is nu in balbezit. Batez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Batez krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Aranzábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranzábal speelt de bal door. Klungelig pakt Bora de bal. Bora draait met de bal, schiet en ... Bašić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
odi dedi - Компанија Ђ 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: odi dedi 78%, Компанија Ђ 22%.
odi dedi - Компанија Ђ 0:6

48e minuut.
Bjelić onderschept slim de pass. Kasalica onderschept slim de pass. Bora rent richting de bal. Bora schiet op doel. Bašić probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Kasalica raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Crnjanski komt het veld opgelopen. Stričević neemt de hoekschop. Bora kopt de bal weg. Miljević is nu in balbezit. Miljević draait met de bal, schiet en ... Bašić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
odi dedi - Компанија Ђ 0:7

50e minuut.
Inworp. Stričević met een snelle inworp. Radoslav met een sublieme pass. Miljević rent richting de bal. Miljević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
odi dedi - Компанија Ђ 0:8

51e minuut.
Bora zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pokrajac probeert naar een medespeler te passen. Radoslav speelt de bal door. Miljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Miljević schiet op doel. Bašić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Batez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Miljević geeft een lange en hoge pass. Bora rent richting de bal. Bora draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Stričević met een sublieme pass. Crnjanski rent richting de bal. Crnjanski passt de bal in één keer door. Miljević rent richting de bal. Miljević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stričević zal de hoekschop nemen. Miljević is nu in balbezit. Miljević schiet op doel. Bašić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Batez met een sublieme pass. Stričević rent richting de bal. Stričević met een sublieme pass. Miljević rent richting de bal. Miljević draait met de bal, schiet en ... Bašić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Klungelig pakt Stričević de bal. Stričević passt de bal zonder na te denken. Bora is nu in balbezit. Bora haalt uit met een fantastische trap. Bašić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
odi dedi - Компанија Ђ 0:9

61e minuut.
Klungelig pakt Radoslav de bal. Radoslav geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stričević zal de hoekschop nemen. Bora kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Doeltrap. Bjelić met een harde bal richting middenveld. Milošević kopt de bal weg. Miljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Miljević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Milošević probeert naar een medespeler te passen. Batez is nu in balbezit. Batez passt de bal met de wreef. Bora is nu in balbezit. Bora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
odi dedi - Компанија Ђ 0:10

68e minuut.
Crnjanski rent richting de bal. Crnjanski speelt de bal door. Miljević rent richting de bal. Miljević haalt uit met een fantastische trap. Bašić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
odi dedi - Компанија Ђ 0:11

71e minuut.
Bora probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Miljević de bal. Crnjanski bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnjanski haalt uit met een fantastische trap. Bašić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Miljević is nu in balbezit. Miljević passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bora de bal. Bora haalt uit met een fantastische trap. Bašić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
odi dedi - Компанија Ђ 0:12

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stričević met de inworp. Milošević is nu in balbezit. Milošević passt de bal in één keer door. Miljević bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
odi dedi - Компанија Ђ 0:13

86e minuut.
Milošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Milošević passt de bal met de wreef. Bora is nu in balbezit. Bora haalt uit met een fantastische trap. Bašić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
odi dedi - Компанија Ђ 0:14

89e minuut.
Milošević kopt de bal weg. Bjelić rent richting de bal. Bora onderschept slim de pass. Bora draait met de bal, schiet en ... Bašić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
odi dedi - Компанија Ђ 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: odi dedi 83%, Компанија Ђ 17%.
odi dedi - Компанија Ђ 0:15