Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Radnički Velika Plana Partizan Sremski Karlovci
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Klungelig pakt Selimović de bal. Jeranče geeft een lange en hoge pass. Kusturica heeft problemen om de bal te vangen. Jevrić rent richting de bal. Jevrić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Radnički Velika Plana - Partizan Sremski Karlovci 0:1

34e minuut.
Inworp. Marelić met een snelle inworp. Selimović verovert de bal door een tackle van achteren. Gnjatić is nu in balbezit. Gnjatić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Selimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Selimović met een sublieme pass. Tesla rent richting de bal. Jevrić verovert de bal door een tackle van achteren. Jevrić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radnički Velika Plana 63%, Partizan Sremski Karlovci 37%.
Radnički Velika Plana - Partizan Sremski Karlovci 0:1

54e minuut.
Pekić kan de bal niet met de borst controleren. Novović onderschept slim de pass. Novović probeert naar een medespeler te passen. Jevrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevrić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Ðorović kopt de bal weg. Klungelig pakt Rajin de bal. Stanojlović is nu in balbezit. Rajin onderschept slim de pass. Rajin geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Novović met een snelle inworp. Zirojević rent richting de bal. Zirojević probeert naar een medespeler te passen. Jevrić is nu in balbezit. Jevrić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Radnički Velika Plana - Partizan Sremski Karlovci 0:2

84e minuut.
Gnjatić rent richting de bal. Gnjatić passt de bal in één keer door. Mrkušić rent richting de bal. Mrkušić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ralević de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Zirojević heeft problemen om de bal te vangen. Bukumirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukumirović met een sublieme pass. Buša bereikt de bal nog maar net als eerste. Buša haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radnički Velika Plana 53%, Partizan Sremski Karlovci 47%.
Radnički Velika Plana - Partizan Sremski Karlovci 0:2