Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:15
  • Competitiewedstrijd: III Liga.03
  • Stadion: la la land
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 15345
telep odi dedi
**6v-2-2 Tactiek 3 na 3
34% Balbezit 66%
40% Spel op eigen helft 60%
5 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.3 gemiddelde waardering 45.5
waardeloos Schieten uitstekend
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Luxemburgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš onderschept slim de pass. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
telep - odi dedi 0:1

11e minuut.
Čađenović verovert de bal door een tackle van achteren. Čađenović geeft een hoge lob. Daar is Balašević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ðelmaš kopt de bal weg. Čađenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čađenović passt de bal zonder na te denken. Daar is Ðelmaš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Ðelmaš kopt de bal weg. Gutierrez probeert de bal aan de voet te houden. Waleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš onderschept slim de pass. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Gadžić trapt de bal weg van het doel. Čađenović kopt de bal weg. Gullit rent richting de bal. Ðelmaš verovert de bal door een tackle van achteren. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
telep - odi dedi 0:2

24e minuut.
Ðelmaš passt de bal met de wreef. Balzarini is nu in balbezit. Latinović is nu in balbezit. Latinović probeert naar een medespeler te passen. Radaljac speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gullit zal de hoekschop nemen. Cerezo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Balzarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaljac verovert de bal door een tackle van achteren. Radaljac geeft de bal voor. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap. Gadžić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: telep 40%, odi dedi 60%.
telep - odi dedi 0:2

46e minuut.
Čađenović geeft de bal voor. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ðelmaš de bal. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap. Gadžić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
telep - odi dedi 0:3

49e minuut.
Čađenović geeft een hoge lob. Gutierrez heeft problemen om de bal te vangen. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš schiet op doel. Gadžić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
telep - odi dedi 0:4

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balzarini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gullit probeert naar een medespeler te passen. Cerezo rent richting de bal. Cerezo schiet op doel. Mrkajić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Delponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delponte geeft een hoge lob. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš schiet op doel. Gadžić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
telep - odi dedi 0:5

58e minuut.
Waleski onderschept slim de pass. Waleski probeert naar een medespeler te passen. Gutierrez is nu in balbezit. Čađenović onderschept slim de pass. Čađenović schiet op doel. Gadžić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ðelmaš rent richting de bal. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
telep - odi dedi 0:6

69e minuut.
Daar is Gullit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čađenović verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Čađenović de bal. Čađenović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
telep - odi dedi 0:7

72e minuut.
Čađenović rent richting de bal. Čađenović passt de bal met de wreef. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap. Gadžić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš schiet op doel. Gadžić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
telep - odi dedi 0:8

77e minuut.
Daar is Čađenović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš rent richting de bal. Čađenović rent richting de bal. Čađenović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
telep - odi dedi 0:9

87e minuut.
Waleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš verovert de bal door een tackle van achteren. Čađenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čađenović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
telep - odi dedi 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: telep 40%, odi dedi 60%.
telep - odi dedi 0:10