Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Компанија Ђ telep
442 Tactiek **6v-2-2
61% Balbezit 39%
36% Spel op eigen helft 64%
30 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 19.9
formidabel Schieten waardeloos
solide Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Branković bereikt de bal nog maar net als eerste. Branković passt de bal met de wreef. Bora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bora schiet op doel. Gadžić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Stričević geeft een hoge lob. Miljević kopt de bal weg. Daar is Luxemburgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Miljević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Vukobrat rent richting de bal. Stričević rent richting de bal. Stričević probeert naar een medespeler te passen. Bora is nu in balbezit. Bora schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Crnjanski heeft problemen om de bal te vangen. Gullit bereikt de bal nog maar net als eerste. Gullit met een sublieme pass. Miljević is nu in balbezit. Miljević haalt uit met een fantastische trap. Gadžić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Компанија Ђ 42%, telep 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Компанија Ђ - telep 0:0

47e minuut.
Batez rent richting de bal. Batez geeft de bal voor. Bora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bora draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Gullit kopt de bal weg. Waleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miljević onderschept slim de pass. Miljević schiet op doel. Gadžić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Компанија Ђ - telep 1:0

50e minuut.
Cerezo geeft een hoge lob. Stričević is nu in balbezit. Stričević passt de bal in één keer door. Bora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bora schiet op doel. Gadžić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Balašević geeft de bal voor. Ionescu kopt de bal weg. Miljević controleert de bal met de borst. Miljević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Gullit verovert de bal door een tackle van achteren. Balzarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Balzarini passt de bal zonder na te denken. Cerezo is nu in balbezit. Cerezo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Stričević speelt de bal door. Batez is nu in balbezit. Batez passt de bal met de wreef. Miljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Miljević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Inworp. Stričević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bora geeft de bal voor. Miljević krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bora rent richting de bal. Bora schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Stričević is nu in balbezit. Stričević geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gutierrez de bal. Miljević is nu in balbezit. Miljević haalt uit met een fantastische trap. Gadžić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bora rent richting de bal. Bora schiet op doel. Paal!

60e minuut.
Kustudić kopt de bal weg. Stošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stošić passt de bal met de wreef. Cerezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerezo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kupcewicz speelt de bal door. Ionescu kopt de bal weg. Bora rent richting de bal. Bora schiet op doel. Gadžić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Компанија Ђ - telep 2:0

74e minuut.
Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kustudić met een sublieme pass. Bora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bora draait met de bal, schiet en ... Gadžić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Компанија Ђ - telep 3:0

78e minuut.
Ionescu is nu in balbezit. Ionescu passt de bal met de wreef. Daar is Stošić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miljević is nu in balbezit. Miljević haalt uit met een fantastische trap. Gadžić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Bora de bal. Bora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Компанија Ђ - telep 4:0

79e minuut.
Miljević rent richting de bal. Miljević geeft de bal voor. Gutierrez probeert de bal aan de voet te houden. Bora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bora draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kustudić speelt de bal door. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević passt de bal met de wreef. Daar is Bora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bora schiet op doel. Gadžić bokst de bal weg. Klungelig pakt Miljević de bal. Miljević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Компанија Ђ - telep 5:0

82e minuut.
Stošić rent richting de bal. Stošić geeft de bal voor. Miljević rent richting de bal. Miljević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Компанија Ђ - telep 6:0

84e minuut.
Crnjanski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cerezo. Crnjanski raakt geblesseerd tijdens het duel. Crnjanski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bora haalt uit met een fantastische trap. Gadžić bokst de bal weg. Miljević is nu in balbezit. Miljević haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Компанија Ђ - telep 7:0

89e minuut.
Gadžić trapt de bal weg. Kustudić kan de bal niet met de borst controleren. Kustudić geeft een lange en hoge pass. Bora is nu in balbezit. Bora schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Компанија Ђ 30%, telep 70%.
Компанија Ђ - telep 7:0