Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pobeda Vlasotince Partizan Sremski Karlovci
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Mrkušić verovert de bal door een tackle van achteren. Jelin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mrkušić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mrkušić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Pecikoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jevrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevrić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Mrkušić is nu in balbezit. Rapajić verovert de bal door een tackle van achteren. Jelin met een sublieme pass. Jevrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevrić schiet op doel. Ðorović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gnjatić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marelić schiet op doel. Ðorović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pobeda Vlasotince - Partizan Sremski Karlovci 0:1

14e minuut.
Stanojlović geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivanković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avdalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Avdalović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Jelin geeft een hoge lob. Vitezović rent richting de bal. Bradvica is nu in balbezit. Vitezović verovert de bal door een tackle van achteren. Vitezović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Čolaković maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Jevrić kopt de bal weg. Daar is Rapajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marelić onderschept slim de pass. Marelić haalt uit met een fantastische trap. Ðorović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pobeda Vlasotince - Partizan Sremski Karlovci 0:2

37e minuut.
Radunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zirojević onderschept slim de pass. Zirojević probeert naar een medespeler te passen. Jevrić heeft problemen om de bal te vangen. Jevrić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Stanojlović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelin geeft een hoge lob. Ðorović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Čolaković de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ivanković geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Čolaković maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Trudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trudić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pobeda Vlasotince - Partizan Sremski Karlovci 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pobeda Vlasotince 49%, Partizan Sremski Karlovci 51%.
Pobeda Vlasotince - Partizan Sremski Karlovci 1:2

51e minuut.
Rapajić rent richting de bal. Rapajić geeft de bal voor. Zirojević met een sublieme pass. Jevrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevrić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ivanković met een sublieme pass. Vitezović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitezović draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ðorović de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Marelić speelt de bal door. Radunović rent richting de bal. Radunović passt de bal zonder na te denken. Vitezović is nu in balbezit. Vitezović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pobeda Vlasotince - Partizan Sremski Karlovci 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pobeda Vlasotince 30%, Partizan Sremski Karlovci 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pobeda Vlasotince - Partizan Sremski Karlovci 2:2