Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OFK Vladičin Han Radnički Velika Plana
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 17.4
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Stuparević passt de bal zonder na te denken. Pajić rent richting de bal. Šestić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šestić krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Trivić onderschept slim de pass. Trivić passt de bal zonder na te denken. Todić bereikt de bal nog maar net als eerste. Todić geeft een lange en hoge pass. Pajić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Vladičin Han - Radnički Velika Plana 1:0

16e minuut.
Repčić heeft problemen om de bal te vangen. Buša rent richting de bal. Repčić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Buša is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bukumirović zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OFK Vladičin Han - Radnički Velika Plana 1:1

21e minuut.
Selimović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pajić rent richting de bal. Pekić is nu in balbezit. Pajić verovert de bal door een tackle van achteren. Pajić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bidžić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rudonjić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Vladičin Han 35%, Radnički Velika Plana 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OFK Vladičin Han - Radnički Velika Plana 1:1

54e minuut.
Tesla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Selimović is nu in balbezit. Selimović passt de bal met de wreef. Buša is nu in balbezit. Buša schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Vladičin Han - Radnički Velika Plana 1:2

58e minuut.
Selimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Selimović passt de bal zonder na te denken. Zorić rent richting de bal. Bukumirović verovert de bal door een tackle van achteren. Bukumirović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Todić probeert de bal aan de voet te houden. Šestić is nu in balbezit. Šestić geeft de bal voor. Klungelig pakt Trivić de bal. Trivić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Trivić met een sublieme pass. Stuparević rent richting de bal. Stuparević passt de bal zonder na te denken. Pajić is nu in balbezit. Pajić haalt uit met een fantastische trap. Cerovina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Bukumirović passt de bal zonder na te denken. Markoski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buša. Buša krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Rudonjić kopt de bal weg. Stuparević speelt de bal door. Daar is Kusturica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pajić rent richting de bal. Pajić draait met de bal, schiet en ... Cerovina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Vladičin Han 44%, Radnički Velika Plana 56%.
OFK Vladičin Han - Radnički Velika Plana 1:2