Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OFK Zvornik Компанија Ђ
Normal Tactiek 442
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
3 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 49.7
poor Schieten excellent
poor Passen solid
weak Verdedigen average


10e minuut.
Glavaš is nu in balbezit. Batez verovert de bal door een tackle van achteren. Batez speelt de bal door. Bora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bora haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bora bereikt de bal nog maar net als eerste. Maslać bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasalica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasalica schiet op doel. Maslać probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Kasalica is nu in balbezit. Kasalica passt de bal zonder na te denken. Miljević rent richting de bal. Miljević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Batez met een sublieme pass. Kasalica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasalica met een sublieme pass. Miljević is nu in balbezit. Miljević haalt uit met een fantastische trap. Vesnić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Batez met de inworp. Miljević rent richting de bal. Volarev rent richting de bal. Bora verovert de bal door een tackle van achteren. Bora schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Vesnić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Maslać, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Zvornik - Компанија Ђ 0:1

31e minuut.
Dišljenković rent richting de bal. Stričević is nu in balbezit. Stričević geeft de bal voor. Miljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Miljević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Zvornik - Компанија Ђ 0:2

36e minuut.
Miljević is nu in balbezit. Miljević geeft de bal voor. Bora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bora haalt uit met een fantastische trap. Vesnić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Maslać is nu in balbezit. Maslać geeft een lange en hoge pass. Kustudić met een sublieme pass. Bora heeft problemen om de bal te vangen. Bora haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Zvornik - Компанија Ђ 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Zvornik 79%, Компанија Ђ 21%.
OFK Zvornik - Компанија Ђ 0:3

46e minuut.
Klungelig pakt Milošević de bal. Milošević passt de bal in één keer door. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević geeft een hoge lob. Klungelig pakt Miljević de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Kasalica speelt de bal door. Bora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bora speelt de bal door. Miljević is nu in balbezit. Miljević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Zvornik - Компанија Ђ 0:4

53e minuut.
Batez geeft een hoge lob. Kasalica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bora draait met de bal, schiet en ... Vesnić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Zvornik - Компанија Ђ 0:5

54e minuut.
Dišljenković bereikt de bal nog maar net als eerste. Dišljenković geeft een lange en hoge pass. Stričević rent richting de bal. Stričević geeft de bal voor. Vesnić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Stričević met een sublieme pass. Kasalica rent richting de bal. Kasalica passt de bal met de wreef. Bora rent richting de bal. Bora draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kasalica bereikt de bal nog maar net als eerste. Šetka verovert de bal door een tackle van achteren. Šetka geeft een hoge lob. Bora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bora draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Bora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasalica rent richting de bal. Bora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bora schiet op doel. Maslać probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stričević geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Miljević maakt een snoekduik en kopt de bal. Vesnić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Zvornik - Компанија Ђ 0:6

75e minuut.
Borković kopt de bal weg. Kasalica is nu in balbezit. Kasalica passt de bal met de wreef. Miljević rent richting de bal. Miljević schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vesnić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Malbašić kopt de bal weg. Batez rent richting de bal. Batez met een sublieme pass. Miljević is nu in balbezit. Miljević draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Bora is nu in balbezit. Bora geeft een lange en hoge pass. Miljević rent richting de bal. Miljević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Zvornik - Компанија Ђ 0:7

79e minuut.
Malbašić probeert naar een medespeler te passen. Stričević speelt de bal door. Dišljenković rent richting de bal. Bora onderschept slim de pass. Bora geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Inworp. Dišljenković met een snelle inworp. Volarev heeft problemen om de bal te vangen. Bora rent richting de bal. Bora schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Zvornik 75%, Компанија Ђ 25%.
OFK Zvornik - Компанија Ђ 0:7