Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dunav Sremska Mitrovica odi dedi
Normal Tactiek 3 na 3
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
3 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 48.4
weak Schieten outstanding
poor Passen good
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Ðelmaš verovert de bal door een tackle van achteren. Čađenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čađenović probeert naar een medespeler te passen. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš schiet op doel. Bošnjak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Sremska Mitrovica - odi dedi 0:1

7e minuut.
Čađenović geeft de bal voor. Ðelmaš kopt de bal weg. Klungelig pakt Kovačević de bal. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš schiet op doel. Bošnjak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Čađenović is nu in balbezit. Klungelig pakt Ðelmaš de bal. Čađenović rent richting de bal. Ðelmaš rent richting de bal. Ðelmaš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kalanj is nu in balbezit. Čađenović verovert de bal door een tackle van achteren. Čađenović probeert naar een medespeler te passen. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Zoranović met een sublieme pass. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš passt de bal zonder na te denken. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Sremska Mitrovica - odi dedi 0:2

13e minuut.
Albijanić is nu in balbezit. Albijanić speelt de bal door. Jelesijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Ðelmaš draait met de bal, schiet en ... Kovačević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Čađenović neemt de hoekschop. Ðelmaš springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ðelmaš met de inworp. Čađenović met een sublieme pass. Ðelmaš rent richting de bal. Ðelmaš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Sremska Mitrovica - odi dedi 0:3

19e minuut.
Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš met een sublieme pass. Žilić rent richting de bal. Ðelmaš onderschept slim de pass. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Mefikowicz met de inworp. Čađenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čađenović passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ðelmaš de bal. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ... Bošnjak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ðelmaš rent richting de bal. Paal! Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Sremska Mitrovica - odi dedi 0:4

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Albijanić zal de hoekschop nemen. Žilić is nu in balbezit. Žilić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Daar is Ðelmaš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kovačević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš onderschept slim de pass. Daar is Ðelmaš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðelmaš schiet op doel. Bošnjak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Zoranović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Čađenović zal de hoekschop nemen. Ðelmaš springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Sremska Mitrovica - odi dedi 0:5

40e minuut.
Glomazić is nu in balbezit. Čađenović onderschept slim de pass. Čađenović probeert naar een medespeler te passen. Ðelmaš probeert de bal met de borst te controleren. Ðelmaš schiet op doel. Bošnjak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Čađenović rent richting de bal. Čađenović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trivalić trapt de bal weg. Ðelmaš probeert de bal met de borst te controleren. Čađenović rent richting de bal. Čađenović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunav Sremska Mitrovica 55%, odi dedi 45%.
Dunav Sremska Mitrovica - odi dedi 0:5

47e minuut.
Beňačko bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaljac is nu in balbezit. Beňačko is nu in balbezit. Radaljac probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Latinović de bal onder controle te krijgen. Bašić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Kovačević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Čađenović neemt de hoekschop. Ðelmaš maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Sremska Mitrovica - odi dedi 0:6

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čađenović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delponte met een sublieme pass. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap. Bošnjak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Sremska Mitrovica - odi dedi 0:7

64e minuut.
Mefikowicz rent richting de bal. Mefikowicz geeft een lange en hoge pass. Žilić kopt de bal weg. Ðelmaš heeft problemen om de bal te vangen. Ðelmaš schiet op doel. Bašić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Klungelig pakt Kalanj de bal. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Čađenović heeft problemen om de bal te vangen. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Sremska Mitrovica - odi dedi 0:8

75e minuut.
Delponte geeft een lange en hoge pass. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš heeft problemen om de bal te vangen. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ... Bošnjak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Sremska Mitrovica - odi dedi 0:9

76e minuut.
Vukas rent richting de bal. Vukas passt de bal in één keer door. Daar is Jelesijević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðelmaš rent richting de bal. Ðelmaš schiet op doel. Bošnjak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Albijanić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čađenović rent richting de bal. Čađenović geeft een lange en hoge pass. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap. Bošnjak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Čađenović bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Sremska Mitrovica - odi dedi 0:10

84e minuut.
Glomazić speelt de bal door. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš speelt de bal door. Vukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukas schiet op doel. Paal! Bašić met een sublieme pass. Čađenović kopt de bal weg. Ðelmaš rent richting de bal. Ðelmaš schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunav Sremska Mitrovica 36%, odi dedi 64%.
Dunav Sremska Mitrovica - odi dedi 0:10