Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:14
  • Competitiewedstrijd: III Liga.03
  • Stadion: Budalodrom
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 8315
FK Budale Reunited OFK Vladičin Han
523 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
38 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 18
goed Schieten slecht
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Trivić rent richting de bal. Peter onderschept slim de pass. Peter passt de bal met de wreef. Tintor heeft problemen om de bal te vangen. Tintor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Zorić rent richting de bal. Brkić onderschept slim de pass. Brkić geeft de bal voor. Francišković rent richting de bal. Francišković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Doeltrap. Lero met een harde bal richting middenveld. Tintor probeert naar een medespeler te passen. Francišković bereikt de bal nog maar net als eerste. Francišković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ðonović geeft een lange en hoge pass. Inworp. Knežević met de inworp. Aksentijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksentijević draait met de bal, schiet en ... Lero bokst de bal weg. Klungelig pakt Repčić de bal. Peter is nu in balbezit. Peter haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Markoski geeft een hoge lob. Inworp. Knežević met de inworp. Aksentijević is nu in balbezit. Aksentijević geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Markoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksentijević verovert de bal door een tackle van achteren. Aksentijević passt de bal met de wreef. Francišković bereikt de bal nog maar net als eerste. Francišković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Budale Reunited - OFK Vladičin Han 1:0

18e minuut.
Peter rent richting de bal. Peter passt de bal in één keer door. Francišković is nu in balbezit. Francišković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Budale Reunited - OFK Vladičin Han 2:0

27e minuut.
Tintor passt de bal zonder na te denken. Markoski rent richting de bal. Francišković onderschept slim de pass. Francišković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Budale Reunited - OFK Vladičin Han 3:0

28e minuut.
Aksentijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Markoski onderschept slim de pass. Markoski speelt de bal door. Francišković rent richting de bal. Francišković draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Budale Reunited - OFK Vladičin Han 4:0

34e minuut.
Kusturica geeft een hoge lob. Ðonović kan de bal niet met de borst controleren. Aksentijević probeert naar een medespeler te passen. Francišković bereikt de bal nog maar net als eerste. Francišković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Budale Reunited - OFK Vladičin Han 5:0

36e minuut.
Peter onderschept slim de pass. Peter passt de bal zonder na te denken. Francišković is nu in balbezit. Francišković haalt uit met een fantastische trap. Lero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Budale Reunited - OFK Vladičin Han 6:0

38e minuut.
Aksentijević rent richting de bal. Aksentijević geeft een lange en hoge pass. Peter bereikt de bal nog maar net als eerste. Francišković rent richting de bal. Francišković schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Budale Reunited - OFK Vladičin Han 7:0

41e minuut.
Tintor rent richting de bal. Tintor probeert naar een medespeler te passen. Ðonović rent richting de bal. Francišković onderschept slim de pass. Francišković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bošnjak passt de bal met de wreef. Peter met een sublieme pass. Francišković rent richting de bal. Francišković draait met de bal, schiet en ... Ðonović probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Budale Reunited - OFK Vladičin Han 8:0

45e minuut.
Repčić kopt de bal weg. Ðonović probeert de bal aan de voet te houden. Markoski is nu in balbezit. Francišković onderschept slim de pass. Francišković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Budale Reunited - OFK Vladičin Han 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Budale Reunited 19%, OFK Vladičin Han 81%.
FK Budale Reunited - OFK Vladičin Han 9:0

46e minuut.
Greco geeft de bal voor. Daar is Trivić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francišković is nu in balbezit. Klungelig pakt Francišković de bal. Francišković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Budale Reunited - OFK Vladičin Han 10:0

54e minuut.
Markoski is nu in balbezit. Aksentijević onderschept slim de pass. Aksentijević met een sublieme pass. Peter is nu in balbezit. Peter draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Budale Reunited - OFK Vladičin Han 11:0

58e minuut.
Knežević met een snelle inworp. Aksentijević is nu in balbezit. Aksentijević geeft de bal voor. Francišković is nu in balbezit. Francišković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Budale Reunited - OFK Vladičin Han 12:0

64e minuut.
Greco probeert naar een medespeler te passen. Tintor is nu in balbezit. Tintor passt de bal zonder na te denken. Daar is Francišković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francišković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Peter bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peter raakt geblesseerd tijdens het duel. Zorić geeft de bal voor. Brkić wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Markoski rent richting de bal. Tintor onderschept slim de pass. Tintor passt de bal in één keer door. Francišković rent richting de bal. Francišković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Budale Reunited - OFK Vladičin Han 13:0

75e minuut.
Aksentijević geeft de bal voor. Brkić kopt de bal weg. Daar is Peter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Budale Reunited - OFK Vladičin Han 14:0

78e minuut.
Knežević onderschept slim de pass. Knežević geeft een hoge lob. Klungelig pakt Repčić de bal. Peter rent richting de bal. Peter haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Francišković bereikt de bal nog maar net als eerste. Francišković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Budale Reunited - OFK Vladičin Han 15:0

79e minuut.
Francišković is nu in balbezit. Markoski verovert de bal door een tackle van achteren. Francišković begaat een overtreding. Francišković krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Bošnjak met een sublieme pass. Peter is nu in balbezit. Peter passt de bal met de wreef. Francišković bereikt de bal nog maar net als eerste. Francišković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kusturica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusturica speelt de bal door. Peter bereikt de bal nog maar net als eerste. Peter heeft problemen om de bal te vangen. Peter haalt uit met een fantastische trap. Paal!

87e minuut.
Vojnović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Knežević met een sublieme pass. Francišković bereikt de bal nog maar net als eerste. Francišković draait met de bal, schiet en ... Lero probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Budale Reunited - OFK Vladičin Han 16:0

89e minuut.
Pajić onderschept slim de pass. Tintor verovert de bal door een tackle van achteren. Tintor speelt de bal door. Francišković bereikt de bal nog maar net als eerste. Francišković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Budale Reunited 26%, OFK Vladičin Han 74%.
FK Budale Reunited - OFK Vladičin Han 16:0