Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Partizan Sremski Karlovci Soko Prizren
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Marelić met een snelle inworp. Mrkušić rent richting de bal. Mrkušić geeft de bal voor. Jevrić springt en kopt de bal. Atanasković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizan Sremski Karlovci - Soko Prizren 1:0

7e minuut.
Stanojlović is nu in balbezit. Milašević onderschept slim de pass. Krneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Milašević is nu in balbezit. Milašević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Čolaković speelt de bal door. Mrkušić kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dragišić de bal onder controle te krijgen. Jevrić rent richting de bal. Jevrić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Zirojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeranče bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeranče passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jevrić de bal. Jevrić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Dragišić rent richting de bal. Gnjatić verovert de bal door een tackle van achteren. Gnjatić passt de bal in één keer door. Jevrić is nu in balbezit. Jevrić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Jurišević bereikt de bal nog maar net als eerste. Marelić onderschept slim de pass. Marelić probeert naar een medespeler te passen. Jevrić rent richting de bal. Jevrić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Jevrić draait met de bal, schiet en ... Popović probeert de bal aan de voet te houden. Jurišević is nu in balbezit. Jeranče is nu in balbezit. Jeranče geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Milašević passt de bal met de wreef. Krneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradvica onderschept slim de pass. Milašević onderschept slim de pass. Milašević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partizan Sremski Karlovci 49%, Soko Prizren 51%.
Partizan Sremski Karlovci - Soko Prizren 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partizan Sremski Karlovci 39%, Soko Prizren 61%.
Partizan Sremski Karlovci - Soko Prizren 1:0