Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Radnički Velika Plana Radnički Sokobanja
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Kovandžić rent richting de bal. Pekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovandžić verovert de bal door een tackle van achteren. Kovandžić schiet op doel. Ralević probeert de bal aan de voet te houden. Cerovina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Stamatović met een sublieme pass. Krstajić is nu in balbezit. Krstajić speelt de bal door. Klungelig pakt Kovandžić de bal. Kovandžić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Radnički Velika Plana - Radnički Sokobanja 0:1

41e minuut.
Cerovina trapt de bal weg. Stamatović kopt de bal weg. Ralević probeert de bal aan de voet te houden. Kovandžić rent richting de bal. Kovandžić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radnički Velika Plana 68%, Radnički Sokobanja 32%.
Radnički Velika Plana - Radnički Sokobanja 0:1

47e minuut.
Rajin rent richting de bal. Ćurko verovert de bal door een tackle van achteren. Ćurko passt de bal met de wreef. Kovandžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovandžić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Stamatović rent richting de bal. Bukumirović onderschept slim de pass. Šestić probeert naar een medespeler te passen. Kovandžić rent richting de bal. Kovandžić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Šestić geeft de bal voor. Rajin kopt de bal weg. Daar is Stamatović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buša bereikt de bal nog maar net als eerste. Buša schiet op doel. Tirnanić bokst de bal weg.

62e minuut.
Tesla geeft een hoge lob. Buša heeft problemen om de bal te vangen. Zakić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zakić krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Ćurko met de inworp. Stamatović is nu in balbezit. Stamatović passt de bal met de wreef. Kovandžić is nu in balbezit. Kovandžić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Selimović kopt de bal weg. Bukumirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukumirović probeert naar een medespeler te passen. Studen is nu in balbezit. Studen haalt uit met een fantastische trap. Tirnanić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Dobrijević rent richting de bal. Dobrijević geeft een hoge lob. Pekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovandžić is nu in balbezit. Kovandžić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radnički Velika Plana 65%, Radnički Sokobanja 35%.
Radnički Velika Plana - Radnički Sokobanja 0:1